Cosia,Czitka,Balbi,Mić-idzie jesień!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 18, 2011 8:53 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

Więcej dnia proszę i niech nie będzie zimniej niż teraz (a jeszcze lepiej cieplej :wink: ). Czitka, trzymam Cię za słowo że wiosna już blisko.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 18, 2011 10:00 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

Z naszej szóstki tylko Ptyś sypia na hamaku. Pozostała piątka nigdy nawet nie wskoczyła na niego by spróbować.
Ciepły kaloryfer wyczuwany jest przez Ptysia natychmiast :)
Jeżeli chodzi o wybór hamaka to znaczenie ma na jaki kaloryfer będziesz go montować.
Tu pokazane jak Ptyś okupuje ciepły kaloryfer :)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Nie gru 18, 2011 10:13 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

A ja i Haker polecamy te legowiska http://www.geronde.pl/, są super testowane na kotach.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie gru 18, 2011 10:29 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

Hannah12 pisze:A ja i Haker polecamy te legowiska http://www.geronde.pl/, są super testowane na kotach.

Wyglądają naprawdę bardzo ładnie i solidnie :)
No i jak powiadasz są solidne :ok:

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Nie gru 18, 2011 18:10 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

Moje kocury olaly hamak :evil: Jak się któregoś wsadzilo, to jeszcze szybciej wyskakiwal :roll: W efekcie hamaczek poszedl na slużbę do kogoś innego; na szczęście kosztowal tylko 20 plnów :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Nie gru 18, 2011 20:14 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

Tak są bardzo solidne. Sam twórczyni tych hamaków, legowisk ma chyba trzy koty, tak więc zna i rozumie potrzeby kociastych.

Hannah12

Post » Pon gru 19, 2011 23:17 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

I Zazusi piękne i Hannah. Wsad futrzasty u Zazusi przecudnej urody dodatkowo :1luvu:
Hannah, no pokaż swój wypełniacz legowiska plizzz!
Byłam na tych stronach-linkach i widzę, że toto ma 50 cm tylko na kota, to nie za mało? Mić się chyba nie zmieści, albo będzie zwisał jakąś częścią. Ja mam te nowsze kaloryfery, i tylko właśnie ten rozmiar jest.
Zapytam kotów, co sądzą. Pokażę im na ekranie, niech się określą, żeby potem nie było, że mają w nosie.
Zimno u nas. Niby słońce momentami, ale jakoś tak...
Łe, jak ja mogę narzekać, jest cudownie! Nie ma ani mrozu, ani śniegu, ani ślizgawicy, samochodu nie trzeba rano skrobać ani z szuflą biegać dookoła domu. I bardzo dobrze!
Należę niestety do tych 75% społeczeństwa, które podobno nie chce żadnego śniegu, ani zimy na święta. To ja :mrgreen:
Gorzej, że podobno ziemia pęka.
Są jakieś pęknięcia koło was? No tak pęka i robi się szczelina. Coraz częściej pęka, w Ameryce Południowej, na Filipinach i nie tylko.
U mnie nie pęka jeszcze.
Tylko papa pękła na przybudówce i trochę mi sufit zalało, ale trochę tylko. Może to naprzód pęka na górze, a potem od spodu, nie wiem :roll:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Wto gru 20, 2011 0:52 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto gru 20, 2011 9:22 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

Jeżeli moge sie wypowiedzieć w tej kwestii mimo że nie mam kaloryferów i żadnego doświadczenia, to mnie sie osobiście podoba najbardziej ten w żyrafi wzór. Jest cudny.
Co do pękania to Bytom pęka od zawsze i od góry i od dołu i ściany i całe kamienice wiec dla mnie to nie nowina.
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Wto gru 20, 2011 9:37 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

Czitka legowisk Trixe nie polecam, Haker szybko je wykończył, one są dobre dla lekkiego kota. Jafcia się w nim dobrze czuła - waga 3 kg .
Tak na szybko to mam teraz takie foto, Haker z 1.12 po narkozie, pierwsze kroki z transportera skierował do swojego pokoju.
ObrazekOn po narkozie ( miał czyszczone zęby) zawsze tak trzyma głowę nie chce jej położyć.
Teraz pędzę załatwić służbowe i inie tylko sprawy jak znajdę jeszcze foty to wstawię.
A Haker ma 7 kg i dobrze się mieści w tym legowisku, ja mam starego typu kaloryfer.
W tych na nowy typ też się mieści, córka ma i jak u niej jest to go okupuje.

Hannah12

Post » Czw gru 22, 2011 22:43 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

Pozdrowienia i głaski dla koteczków
Obrazek

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt gru 23, 2011 14:45 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

Radosnych Świąt i odpoczynku od Namolnej Czwórki :s1:
ObrazekObrazek

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Nie gru 25, 2011 19:38 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

W dniu Bożego Narodzenia
Dziś składamy Wam życzenia:
Aby raźniej w duszy było,
Aby szczęścia i miłości z życia nigdy nie ubyło;
Aby wam się lepiej żyło
Alienor z kotami
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 27, 2011 12:43 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-6 Hamaczek nakaloryferowy poszukiwany

Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia, jakże nam miło :1luvu:
Słuchajcie, święta świętami, a ja dzisiaj za oknem zobaczyłam...... 8O
Obrazek
Tak cichcem, zza firanki, prawie nie widać nic, ale najważniejsze widać!
Sąsiad za oknem z piłą w ręce, w kaloszach, a jakże :P
Czyli co?????
Wiosna!!!!!!!!!!!!!
Ogłaszam wiosnę!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yBscNiUR7go :ryk:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

[poprzednia][następna]