Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Flortee pisze:u nas Agenci zdrowi ale to moze dlatego, ze biegają ciągle, w kółko i wciąż. Trampek wczoraj kichał, ale juz przestał.
Ale Stopka miała ze chyba w zeszłym roku zapalenie migdałków. Leżała wtedy u Ani na brzuszku pod kocykiem, śliniła się i chrapała. I Ania mowi, ze to był piękny dzień, bo Stopka zaniemówiła całkiem a całkiem.
dokota pisze:Dzisiaj przyszedł do gabinetu bardzo miły pan, co znalazł maleńką kocinkę. Pan się nią zaopiekował, ale nie moze wziąć jej do domku, bo jego stara kocica jest furia straszna, więc się opiekuje kocinką w pracy. Kocinka wygląda tak:.
Złe wirusy zjadły jej oba oczka. Malutka ma jakieś 5-6 tygodni. Jest dzielna i przemiła. Może żyć całkiem normalnie, będzie sobie radzić, ale musi mieć kochający domek.
Ogłaszam więc alert, może akurat ktoś gdzieś coś usłyszy, zobaczy. Tyle kotków biednych...
dokota pisze:Niech Stefcia nie płacze, kicia da sobie radę. Kiedyś miałam pacjętkę niewidomą i nikt nie wiedział w domu, że nie widzi, tylko myśleli, że troszkę gapa z niej, bo nie umiała znaleźć piłeczki, jak się piłeczka zatrzymała. Dopiero potem okazało się, że oczka nie działają całkiem...
Tylko skąd domku wziąć dla małej????????
Flortee pisze:Bidusinka... Stopcia solidarnie chlipie ze Stefciom..![]()
Na pocieszenie może Stopcia powiedzieć, ze nasz Agent Trampek ma oba oczki działajace a też jest gapa. Bedzie ktoś kocinusie kochał i bez oczków. Stopcia mówi !
dokota pisze:Nie wiem, czy kiciunia ma jakieś imię, spytam pana, czy moze być Felusia. Koteczek jest maleńki, więc na pewno chciałby do innych kotków. Jak będę wiedzieć więcej, to napiszę o kocince jeszcze
dokota pisze:Nie wiem, czy kiciunia ma jakieś imię, spytam pana, czy moze być Felusia. Koteczek jest maleńki, więc na pewno chciałby do innych kotków. Jak będę wiedzieć więcej, to napiszę o kocince jeszcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 1047 gości