Delta Trzy Łapki i Kicia :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 15, 2012 10:53 Re: Delta Trzy Łapki.

Witam! Chora żem była przez kilka dni, i to mocno... Dziś, zaraz, za chwilę, wychodzę pierwszy raz do roboty, ale nogi się pode mną uginają, bom słabowita jeszcze...
Jak sobie radzi Delta?
A Delta na to: nie ma sprawy!
Obrazek Obrazek
Delta jest osóbką ciekawą świata i ruchliwą. Mam nadzieję, że Kicia trochę się przy niej rozrusza i uzyska z powrotem wcięcie w talii, którego nie ma, a które dawniej miała :mrgreen:

Delta zadziwia mnie swoją długością. Lubi wyłożyć się centralnie na środeczku, tak aby mieć widok na wszystkie strony. Wygląda wtedy, jakby była dłuższa niż jest (a może ona naprawdę jest dłuższa niż jest :oops: - o ile to nie są dywagacje godne blondynki...). A już jej ogon to naprawdę jest taki długi, że wygląda jak dosztukowany:
Obrazek Obrazek

Wątku nie założę :( Jestem tak koszmarnie zawalona robotą, że nie wiem, jak z tym całym kieratem dociągnę do końca roku. Po Nowym Roku może odetchnę :lol: Najchętniej to bym się czasem wpakowała z jakąś fotką Kici i Delty na wątki zaprzyjaźnionych, gościnnych, swojskich, galicyjskich PawZooNamid :twisted: Jak zezwolą, oczywiście...

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Czw mar 15, 2012 14:08 Re: Delta Trzy Łapki.

my zapraszamy jak najbardziej, szczególnie że sami ostatnio mało focimy - a kotów i ich fotów nigdy nie za wiele :kotek:

a Delta widać że oszukuje i naciąga (się) :)

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Nie mar 18, 2012 13:39 Re: Delta Trzy Łapki.

Obrazek

mavi

Post » Śro mar 21, 2012 12:04 Re: Delta Trzy Łapki.

Się zgłosiliśmy do konkursu na Miss Miau :oops:
viewtopic.php?f=20&t=139820
Na zwycięstwo nie liczymy, ale liczymy, że Deltunia komuś się spodoba i chociaż kilka głosików dostanie :mrgreen:

mavi

Post » Śro mar 21, 2012 12:07 Re: Delta Trzy Łapki.

brawo Delciu! trzeba walczyć z nieśmiałością :ok:

paw

Post » Nie mar 25, 2012 15:21 Re: Delta Trzy Łapki.

Senne niedzielne popołudnie...
Kicie trochę dokazywały dzisiaj, to teraz śpią...
Ciekawe, czy nadejdzie kiedyś taki dzień, że pójdą spać razem...
Obrazek Obrazek

mavi

Post » Śro mar 28, 2012 14:45 Re: Delta Trzy Łapki.

Uśmiech Delty :1luvu:
Kiedy Deltunia śpi, uśmiecha się.
Pod łapkami - jedna mycha, wczorajszy prezent od _namidy_ oraz druga mycha, wyrób Krośnieńskiej Fabryki Kocich Zabawek od Jasdor...
Śpimy i słodko mruczymy...

Obrazek

A Kicia Krakowianka zadekowała się w szafie syna:
Obrazek
Ta na pierwszym planie to ja, jak się skradam do kota 8)

mavi

Post » Śro mar 28, 2012 23:17 Re: Delta Trzy Łapki.

Super koteczki! :1luvu:
Delta na Miss Miau! :) :king:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Śro mar 28, 2012 23:33 Re: Delta Trzy Łapki.

Aniki pisze:Delta na Miss Miau! :) :king:

- Aaaaa tam... - odpowiedziała Delta z zażenowaniem... - Ja tam bym chciała, żeby Frida wygrała konkurs i stała się sławna, to może by ją ktoś pokochał, dał domek, taki prawdziwy, taki na całe życie...

mavi

Post » Czw mar 29, 2012 13:32 Re: Delta Trzy Łapki.

mavi pisze:
Aniki pisze:Delta na Miss Miau! :) :king:

- Aaaaa tam... - odpowiedziała Delta z zażenowaniem... - Ja tam bym chciała, żeby Frida wygrała konkurs i stała się sławna, to może by ją ktoś pokochał, dał domek, taki prawdziwy, taki na całe życie...

popieram czynnie :)
i Frida też dostała punkcik :kotek:

paw

Post » Czw mar 29, 2012 16:04 Re: Delta Trzy Łapki.

Obrazek
Delta dziękuje za głosik :1luvu:

mavi

Post » Czw mar 29, 2012 17:11 Re: Delta Trzy Łapki.

mavi pisze:Delta zadziwia mnie swoją długością. Lubi wyłożyć się centralnie na środeczku, tak aby mieć widok na wszystkie strony. Wygląda wtedy, jakby była dłuższa niż jest (a może ona naprawdę jest dłuższa niż jest :oops: - o ile to nie są dywagacje godne blondynki...). A już jej ogon to naprawdę jest taki długi, że wygląda jak dosztukowany:
Obrazek Obrazek

Wątku nie założę :( Jestem tak koszmarnie zawalona robotą, że nie wiem, jak z tym całym kieratem dociągnę do końca roku. Po Nowym Roku może odetchnę :lol: Najchętniej to bym się czasem wpakowała z jakąś fotką Kici i Delty na wątki zaprzyjaźnionych, gościnnych, swojskich, galicyjskich PawZooNamid :twisted: Jak zezwolą, oczywiście...

Bo Delta to najdłuższy, najsmuklejszy, najdostojniejszy kot na tym forum, Chodzące Dostojeństwo po prostu!
Wątek będzie przeniesiony na Koty, o ile dobrodziejstwo moderatorskie zezwoli. Jaki ma być tytuł? :)

PS. Idę głosować!

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Czw mar 29, 2012 17:32 Re: Delta Trzy Łapki.

_namida_ pisze:Wątek będzie przeniesiony na Koty, o ile dobrodziejstwo moderatorskie zezwoli. Jaki ma być tytuł? :)

Tak sobie rozmyślałyśmy z Deltą nad tym tytułem i działając wspólnie i w porozumieniu doszłyśmy do wniosku, że tytuł "Delta Trzy Łapki" jest jednak OK :kotek: To może niechby został? Przywiązałam się do niego :mrgreen:

mavi

Post » Czw mar 29, 2012 17:37 Re: Delta Trzy Łapki.

mavi pisze:
_namida_ pisze:Wątek będzie przeniesiony na Koty, o ile dobrodziejstwo moderatorskie zezwoli. Jaki ma być tytuł? :)

Tak sobie rozmyślałyśmy z Deltą nad tym tytułem i działając wspólnie i w porozumieniu doszłyśmy do wniosku, że tytuł "Delta Trzy Łapki" jest jednak OK :kotek: To może niechby został? Przywiązałam się do niego :mrgreen:

Niechaj tak będzie! Ryfon dziękuje za pozdrowienia, ale muszę mu powiedzieć, że to nie w tym wątku ;) Też myśli o miss (w innej kategorii), dlategoż od dwóch godzin śpi na kremie.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Czw mar 29, 2012 17:49 Re: Delta Trzy Łapki.

Najnowsza fotka dziewczyn - sprzed kilku minut
Nieprawdaż, że Deltunia wyluzowana? :lol:
Obrazek

Ryfonku! Winszuję decyzji wystartowania w konkursie piękności, ale leżenie na kremie to raczej nie jest dobra metoda! Poza tym, ty i tak jesteś piękna, czy z kremem czy bez...

mavi

[poprzednia][następna]