ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 21:36 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Krzysiekbolo pisze:I do tego w ciąży blondynką :mrgreen:

8O 8O 8O :!:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sie 28, 2011 21:37 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

no i wyszło szydło z worka :ryk: , zdaje się że słyszałam jęk zawodu :D
Ostatnio edytowano Nie sie 28, 2011 21:38 przez jokototo, łącznie edytowano 1 raz
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Nie sie 28, 2011 21:38 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ale cały czas się zastanawiam , czy to na pewno moje :conf: .
Czyli i maturzystką i blondi .
Krzysiekbolo

Post » Nie sie 28, 2011 21:39 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kiedy termin :?:
cukier krzepi

jokototo

Post » Nie sie 28, 2011 21:41 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Yyyy...to ja sobie może odpuszczę...jestem wybitnie hetero :oops: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sie 28, 2011 21:43 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ten mój bandzioch :piwa: :piwa: :piwa: to już od ładnych kilku lat mam- nie wiem, kiedy go się pozbędę. :ryk:
Krzysiekbolo

Post » Nie sie 28, 2011 21:46 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Krzysiekbolo pisze:Ten mój bandzioch :piwa: :piwa: :piwa: to już od ładnych kilku lat mam- nie wiem, kiedy go się pozbędę. :ryk:

aaa, to ciąża prawie jak u słonia- 2 lata :wink:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie sie 28, 2011 21:47 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Krzysiekbolo pisze:Ten mój bandzioch :piwa: :piwa: :piwa: to już od ładnych kilku lat mam- nie wiem, kiedy go się pozbędę. :ryk:

Co ty, Krzysiu, to żaden bandzioch, to taki....mięsień piwny :ryk: .

vip

Post » Nie sie 28, 2011 21:47 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

ciąża spożywcza się to nazywa, trwa zwykle dłużej niż 9 miesięcy :wink:
cukier krzepi

jokototo

Post » Nie sie 28, 2011 21:49 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:ciąża spożywcza się to nazywa, trwa zwykle dłużej niż 9 miesięcy :wink:

:ryk: :ryk: :ryk:

vip

Post » Nie sie 28, 2011 22:10 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

najszczesliwsza pisze:O rety, trzecia część..
Korzystając z okazji, iż na tym wątku jest trochę Częstochowianek, apel!
Organizuję paczkę pomocową dla Unsa i jego tymczasów. Potrzebne są koce, ręczniki, kuwety, miseczki, podkłady, karma dla kociąt, cokolwiek.
Uns ma tylko 14 lat i wielkie serce.
Ja mu dołożę pomoce typu ściągi, streszczenia, bo szkoła tuż, tuż

Kocio-szlachetna inicjatywa, ale jestem bardzo przeciwna wspierania dzieciaków ściągami. Niech chociaż napiszą je sami. Tegoroczne matury...

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Nie sie 28, 2011 22:13 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Myślę, że Agata zrobi jak należy :D .
A teraz was pożegnam na dzisiaj, bo już mnie łóżeczko bardzo wzywa, aż tutaj pisk słyszę :D .
Dobrej nocy :1luvu: !

vip

Post » Nie sie 28, 2011 22:36 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:ciąża spożywcza się to nazywa, trwa zwykle dłużej niż 9 miesięcy :wink:

bossskie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
mięsień piwny to już takie oklepane, ale o ciąży spożywczej jeszcze nie słyszałam :ryk: :ryk: :ryk:

Krzysiu, blondynko-maturzystko, ja to CHCĘ ZOBACZYĆ :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie sie 28, 2011 22:44 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

eeech, miałam od razu, ale wizja krzysia przesłoniła mi normalne myslenie :oops:
Małgosiu, a jak wyglądają koty z Twojej hodowli :ryk: :ryk: :ryk: Czy one juz zarejestrowane są? 8O No bo wiesz, my tu na forum pseuduchom mówimy NIE :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
No, wywodza się od znamienitych przodków, Kamari i Ty to całkiem niezła para rodzicielska, choć, przyznacie, lekko kontrowersyjna :oops: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: , trza rodowód wyrobić :1luvu: :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon sie 29, 2011 8:47 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
justyna p pisze:Ty Małgosia spać idz a nie o dopalacze pytasz!!! :ryk: :ryk:
Przecież ja poczekam!!! Nic sie nie martw!!

Nie ma lekko, ostatni koteczek mi został i będzie zrobiony...zostawiłam je na koniec, bo przy tamtych, większych, trochę wprawy nabrałam...ale trza było z posrebrzanego drutu robić, bo bardziej plastyczny :D , a tygrysie oczka malutkie.

A gdzie można zobaczyć i ewentualnie zamówić Twoją biżuterię?

PS
Ja zamiast kawy polecam Yerba Mate.
Poprawia nastrój, oczyszcza umysł i dodaje energii.
Ewentualnie zieloną herbatę z dodatkiem miodu.

Pozdrawiam serdecznie :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

[poprzednia][następna]