Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 18:57 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:Tu sie jakos wogóle dużo dzieje :D .
Bo to Bóg mnie tak raz kijem,a raz marchewką :D .

Ale mi się nie zdrowo skojarzyło, chyba mam gorączkę.. :ryk:

8O ..... :ryk: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lip 22, 2011 19:11 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:Tu sie jakos wogóle dużo dzieje :D .
Bo to Bóg mnie tak raz kijem,a raz marchewką :D .

Ale mi się nie zdrowo skojarzyło, chyba mam gorączkę.. :ryk:

8O ..... :ryk: !

Agata 8O do weta , tfu, tfu - do lekarza marsz :mrgreen:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Wczoraj ruda maupa wieczorem do domu nie wróciła, przysnęło mi się, ale drzwi były otwarte, mogła wleżc. I nie ma . Wyłaże, ciciam - nie ma. Czasem , rzadko jej się zdarza, ale lało jak z cebra, to raczej pilnuje kołderki :mrgreen: .Rano nie ma, lekka panika, jeszcze o wpół do piątej poleciałam do szopy sprawdzić, bo TŻ cos wieczorem szukał - nie ma . Ja do pracy, TŻ pod Bydgoszcz do mamy. W pracy nerwy, juz prawie oczami wyobrażni widziałam wwszystko najgorsze. Wracam z pracy - nie wita mnie w bramie, właże na podwórko, ciciam - wyłazi od sąsiadów z namiotu foliowego, przeciągając się, cała rozmiziana i głodna - dobrze tak maupie :oops:
Póżniej sąsiadka zadzwoniła, że jej mąż , jak koło południa wyjeżdżał smochodem z garażu to spała w bagażniku i opuściła go baaaardzo niechętnie :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lip 22, 2011 19:21 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ale historia 8O :!:
To tez nieźle się strachu najadłaś!
Córka moja starsza mi zameldowała,że jak wróci ze spaceru z Michaliną to będzie potrzebowała kompa :( .
No i jak ja mogę cokolwiek zrobić :( ?
No ale ona ma kupę znajomych,umawia się,wieczorem się w fontannie kąpie :evil: ...musi mieć kontakt ze światem.
A ja to niby nie :evil: ?
Kiedy ja wreszcie w tego totka wygram,żeby swojego kupić?
No tak,ale " żeby wygrać,trzeba grać ",a u mnie z tym różnie :D .
I tak jej potem zabiorę,bo obiecałam kamari zdjęcia :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt lip 22, 2011 19:22 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ja się poświęcę i poczekam :mrgreen: też idź się wykąpać w fontannie :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lip 22, 2011 19:28 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Ja się poświęcę i poczekam :mrgreen: też idź się wykąpać w fontannie :ok: :ok: :ok:

No bo widział kto takiego wariata 8O ?
Wtedy,jak neta nie miałam,to Roksana poszła szukać tego oblatanego w temacie kolegi.
No i znalazła.A potem spotkali koleżankę,a potem jeszcze jedną i jeszcze jednego kolegę.
Wiadomo,głupie to ile wlezie,zobaczyli fontannę i dalej tam włazić i się chlapać :!:
Jak wróciła do domu,to miała mokre wszystko,łącznie z bielizną :evil: .
A rano cherlała jak gruźlik i gorączka prawie 39 :evil: :evil: :evil: .
Mówię wam,posłuchajcie mojej rady,nie miejcie dzieci :evil: .
Wasze życie będzie spokojne,stateczne i bez wzruszeń tego typu :D !

vip

Post » Pt lip 22, 2011 19:28 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Dziś to lepiej nie, bo pogoda brrrrrrrrrrrrr
najszczesliwsza

Post » Pt lip 22, 2011 19:30 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
kamari pisze:Ja się poświęcę i poczekam :mrgreen: też idź się wykąpać w fontannie :ok: :ok: :ok:

No bo widział kto takiego wariata 8O ?
Wtedy,jak neta nie miałam,to Roksana poszła szukać tego oblatanego w temacie kolegi.
No i znalazła.A potem spotkali koleżankę,a potem jeszcze jedną i jeszcze jednego kolegę.
Wiadomo,głupie to ile wlezie,zobaczyli fontannę i dalej tam włazić i się chlapać :!:
Jak wróciła do domu,to miała mokre wszystko,łącznie z bielizną :evil: .
A rano cherlała jak gruźlik i gorączka prawie 39 :evil: :evil: :evil: .
Mówię wam,posłuchajcie mojej rady,nie miejcie dzieci :evil: .
Wasze życie będzie spokojne,stateczne i bez wzruszeń tego typu :D !

Trochę za późno u mnie na rady tego typu, ale ograniczyłam się do 1 dziecka i ani pól więcej!!!!!!!!!!!!!!
najszczesliwsza

Post » Pt lip 22, 2011 19:32 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Okazuje się, że Zosia wcale nie była bardzo oryginalna. Tu identyczna historia, też z dzisiejszego dnia: viewtopic.php?f=1&t=129268&p=7742495#p7742495

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lip 22, 2011 19:33 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Dopiero sie dokopałam do nowego wątku. Wow , ile tu dramatyzmu :strach: Całe szczęście, że finał historii szczęśliwy.
Skąd ja to znam :roll:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lip 22, 2011 19:33 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

I tu się z tobą nie zgodzę - chodzi o fontannę a nie o manie dzieci :mrgreen:

Za 20-cia lat ona tę fontannę będzie wspominać, jako cudowne przeżycie :ok: Takie wspomnienia zostają na zawsze - magia, młodość, szaleństwo...

Nie mogę sobie przypomnieć co to był za film - chyba Mastrognianiego - dziewczyna, fontanna, luby wynoszący ją na "brzeg"...
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lip 22, 2011 19:35 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jasdor pisze:Dopiero sie dokopałam do nowego wątku. Wow , ile tu dramatyzmu :strach: Całe szczęście, że finał historii szczęśliwy.
Skąd ja to znam :roll:

No nareszcie :D :!:
Witam :1luvu: .

vip

Post » Pt lip 22, 2011 19:37 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bazyliszkowa pisze:Okazuje się, że Zosia wcale nie była bardzo oryginalna. Tu identyczna historia, też z dzisiejszego dnia: viewtopic.php?f=1&t=129268&p=7742495#p7742495

No proszę,nie dośc,że niegrzeczna,to jeszcze plagiatorka :ryk: .

vip

Post » Pt lip 22, 2011 19:39 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:I tu się z tobą nie zgodzę - chodzi o fontannę a nie o manie dzieci :mrgreen:

Za 20-cia lat ona tę fontannę będzie wspominać, jako cudowne przeżycie :ok: Takie wspomnienia zostają na zawsze - magia, młodość, szaleństwo...

Nie mogę sobie przypomnieć co to był za film - chyba Mastrognianiego - dziewczyna, fontanna, luby wynoszący ją na "brzeg"...

No dobra...też się robiło różne rzeczy wiele lat temu :oops: ...i też się pamięta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

vip

Post » Pt lip 22, 2011 19:41 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

No nie tak znowu wiele :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]