kristinbb pisze:Matkotyjedyna![]()
ależ twoje koteczki mają dobrze...
Śpią na atłasach...![]()
Witanko niedzielne![]()
![]()
Witaj Ciociu z koteczkami

Łóżko ważniejsze od pościeli, no i Duża w zasięgu łapki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Matkotyjedyna![]()
Śpią na atłasach...![]()
Witanko niedzielne![]()
![]()
bozena640 pisze:kristinbb pisze:Matkotyjedyna![]()
Śpią na atłasach...![]()
Witanko niedzielne![]()
![]()
Witaj Ciociu z koteczkami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KOTEK1988 pisze::( A ja się muszę poskarżyć(naskarżyć?)-moja Kociunia nie chce spać ze mną, woli z moim młodszym rodzeństwem
![]()
No dlaczego ja się pytam? Przecież nie chrapie!A może powinnam w atłasową pościel zainwestować?
![]()
kristinbb pisze:bozena640 pisze:kristinbb pisze:Matkotyjedyna![]()
Śpią na atłasach...![]()
Witanko niedzielne![]()
![]()
Witaj Ciociu z koteczkami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O to Duża tez na atłasach śpi ?
Danusia pisze:KOTEK1988 pisze::( A ja się muszę poskarżyć(naskarżyć?)-moja Kociunia nie chce spać ze mną, woli z moim młodszym rodzeństwem
![]()
No dlaczego ja się pytam? Przecież nie chrapie!A może powinnam w atłasową pościel zainwestować?
![]()
he, he , he![]()
![]()
![]()
z mojej czwórki tylko jedna ze mną sypia. a tak bardzo bym chciala,zeby to był Bazyl
.Ale poczekam jeszcze ze dwa lata
bozena640 pisze:Bazyl bardzo Cię kocha i chce żebyś wygodnie się wyspała
Danusia pisze:bozena640 pisze:Bazyl bardzo Cię kocha i chce żebyś wygodnie się wyspała
No to z tego jasno wynika ,że Goska mnie nie kocha, bo jak ona się rozpycha, to joj
.Pcha się jakby nie wiem co
.I to zawsze pomiędzy mnie i TZ-ta
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Bazyl bardzo Cię kocha i chce żebyś wygodnie się wyspała
No to z tego jasno wynika ,że Goska mnie nie kocha, bo jak ona się rozpycha, to joj
Pewnie TŻ śpi od ściany![]()
![]()
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Bazyl bardzo Cię kocha i chce żebyś wygodnie się wyspała
![]()
nie, akurat żadna strona nie jest od ściany ,z obu stron jest wolne. Hm...nie wiem o co jej tak naprawdę chodzi
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Bazyl bardzo Cię kocha i chce żebyś wygodnie się wyspała
![]()
nie, akurat żadna strona nie jest od ściany ,z obu stron jest wolne. Hm...nie wiem o co jej tak naprawdę chodzi
Może chce całe łóżko zagarnąć dla siebie
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:nie, akurat żadna strona nie jest od ściany ,z obu stron jest wolne. Hm...nie wiem o co jej tak naprawdę chodzi
lożko jest trzyosobowe,widocznie czuje sie jego równoprawnym użytkownikem
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:nie, akurat żadna strona nie jest od ściany ,z obu stron jest wolne. Hm...nie wiem o co jej tak naprawdę chodzi
a Wy się wpychacie na jej miejscówkę
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:nie, akurat żadna strona nie jest od ściany ,z obu stron jest wolne. Hm...nie wiem o co jej tak naprawdę chodzi
a Wy się wpychacie na jej miejscówkę
od dzisiaj śpię na podlodze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], magnolia.bb i 185 gości