Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Żmijka pisze:No dyrektorem nie jestem ale lubię Warszawę i lubię jak inni stolicę dobrze wspominają. Taki mój patriotyzm lokalny. Niestety mało kto w kraju ją lubi i warszawiaków też.. chodź mi już mało znajomych miejscowych zostało, w pracy mam samych przyjezdnych (Sokołów, Słupsk, Wrocław). Hehe Wawka to taki Polski New York.
Ja polecam Białą herbatkę z tajską cytrynką (BioActive)
Sheepy pisze:Ale lotnisko w wawie najfajniejsze w PL:) niektóre stolice w Europie wysiadają.
Żmijka pisze:Sheepy pisze:Ale lotnisko w wawie najfajniejsze w PL:) niektóre stolice w Europie wysiadają.
Dziękuję, już mi lepiej. Może idealnie nie jest ale za to znaki informacyjne i pasy prowadzące na lotnisko są ok, co? (to mój szwagier projektował) A Mąż tyczył pasy startowe.
Na koniec moich kocich szaleństw Comie się ruja zaczyna. Super![]()
..ojojoj jakiego mam milusińskiego pieszczoszka
Żmijka pisze:Sheepy pisze:Ale lotnisko w wawie najfajniejsze w PL:) niektóre stolice w Europie wysiadają.
Na koniec moich kocich szaleństw Comie się ruja zaczyna. Super![]()
..ojojoj jakiego mam milusińskiego pieszczoszka
Żmijka pisze:... A Mąż tyczył pasy startowe.
.
PcimOlki pisze:Jak mi ostatnio zorientował mapę, to godzinę po lesie błądziłem.
Sheepy pisze:hehe ja znam takiego co to go panna z artysty plastyka na ekonomistę przekwalifikowała
Żmijka pisze:PcimOlki pisze:Jak mi ostatnio zorientował mapę, to godzinę po lesie błądziłem.
..no bo mapę to trzeba umieć czytać ;-P
Sheepy a Ty kiedy tego Krawacika bierzesz?
Żmijka pisze:PcimOlki pisze:Jak mi ostatnio zorientował mapę, to godzinę po lesie błądziłem.
Sheepy a Ty kiedy tego Krawacika bierzesz?
PcimOlki pisze:Żmijka pisze:PcimOlki pisze:Jak mi ostatnio zorientował mapę, to godzinę po lesie błądziłem.
Nie chodziło o czytanie, tylko o oznaczenie pozycji i skoku siatki. Pozycja wyliczona ze "zorientowanej" mapy i wprowadzona do komputera, kierowała w maliny. A co się chłop przechwalał, jakie to ma super oprogramowanie do map.
Nie mam większych pretensji, bo maliny były smaczne, okolica ładna i towarzystwo też wporzo.
Sheepy pisze:....
Next week, w niedzielę lecę do Moskwy ( o kurczę, zapomniałam, że przez WARSZAFKĘ![]()
![]()
), wracam w środę, i w czwartek śmigam po chłopaka
Sheepy pisze:...
hihi mnie to kiedyś tak zwana nawigacja wyprowadziła zamiast do Brzegu nad Odrą to prościutko do brzegu, ale rzeki Odry. noc głucha, ciemno wszędzie, i tylko plumplanie fal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 69 gości