Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Myszolkowi sie trochę polepszyło, ale ciągle jeszcze jest zapchany. I płacze z głoduNie bardzo wiem, co robić, całkiem nie karmić go nie mogę, gerberka olał, popróbował tylko troszkę musu gourmeta i dalej woła o mięso
Dam mu chyba na noc doslownie kilka kawałeczków kurczaczka.
On coś ma nie tak z tym jedzeniem, bardzo często jest głodny i pochłania bardzo duze porcje. Ostatnio trochę urósł, ale w masę mu to jedzenie nie idzie, tylko w sam brzuch.
Czy ktos wie coś o zaburzaniach przysadki mózgowej, czy może się objawiać zaburzeniami łaknienia?
kamari pisze:Myszolkowi sie trochę polepszyło, ale ciągle jeszcze jest zapchany. I płacze z głoduNie bardzo wiem, co robić, całkiem nie karmić go nie mogę, gerberka olał, popróbował tylko troszkę musu gourmeta i dalej woła o mięso
Dam mu chyba na noc doslownie kilka kawałeczków kurczaczka.
On coś ma nie tak z tym jedzeniem, bardzo często jest głodny i pochłania bardzo duze porcje. Ostatnio trochę urósł, ale w masę mu to jedzenie nie idzie, tylko w sam brzuch.
Agn pisze:Greta_2006 pisze:Agn, masz nieporównywalnie większe doświadczenie niż ja.
To przecież nie o to chodzi...![]()
Agn pisze:Wiem, że ktoś na forum z powodzeniem odchowywał kociaki na samym Convie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Marmotka, Meteorolog1 i 61 gości