Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Zosiu, dopiero teraz doczytuję, że Amberka pojechała do Ciebie.
Zofia&Sasza pisze:Agneska pisze:Zosiu, dopiero teraz doczytuję, że Amberka pojechała do Ciebie.
AnoDawno nie byłam tak wk... jak w tę niedzielę.
Ale tylko na kwarantannę poszczepienną, bo potem...![]()
![]()
![]()
edit: Niech ktoś pożyczy trochę pp, bo status "wolnego od" mocno kłopotliwy![]()
Agneska pisze:Zofia&Sasza pisze:Agneska pisze:Zosiu, dopiero teraz doczytuję, że Amberka pojechała do Ciebie.
AnoDawno nie byłam tak wk... jak w tę niedzielę.
Ale tylko na kwarantannę poszczepienną, bo potem...![]()
![]()
![]()
edit: Niech ktoś pożyczy trochę pp, bo status "wolnego od" mocno kłopotliwy![]()
Zośka! Pluj przez lewe ramię. Ze trzy razy co najmniej. I nie wymawiaj więcej tego słowa nawet w skrócie ani małymi literami.
Agneska pisze:Jak tak tańcowujesz, to co może być innego niż DT? No, uwentualnie DS. Przecież po kwarantannie na Paluch nie odwieziesz.
joshua_ada pisze:Ona taka ściuplutka nadal, czy tylko na fotach tak wyszła?![]()
U nas tylko Tasia ma rezerwację na bycie ściupłym kotem. Reszta ma obrastać, co by porządny gulasz z kotów był!
Podpisane: kocia Baba Jaga - niedługo tymczasowy DT Amber
Zofia&Sasza pisze:Kiedy Ty ostatnio czytałaś KŁ?Bo żarty o gulaszu są chyba raczej ryzykowne obecnie
joshua_ada pisze:Zofia&Sasza pisze:Kiedy Ty ostatnio czytałaś KŁ?Bo żarty o gulaszu są chyba raczej ryzykowne obecnie
To ja nic nie wiem.Gdzie? O co chodzi?
Gulasz nie, a pieczeń z indyka? Bo na pieczeń z indyka idzie Kropek - już z nim ustaliłam, milcząco wyraził zgodę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan i 169 gości