@Dobrosława - na miau jeżdżą często z Gdańska do Wawy, pisz do Evalla lub seja.
23 godz. temu ·
to odpowiedź-podpowiedź z transportowego na fb...
kłody, kłody, kłody

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
@Dobrosława - na miau jeżdżą często z Gdańska do Wawy, pisz do Evalla lub seja.
23 godz. temu ·
morelowa pisze:Tak też myślałam, z tym znianiem i nieznaniem, ale pomyślałam , że to Ty, Kotika, się będziesz martwić czy transport jest tym właściwym![]()
, a co ...
Co to znaczy 'niedługo' ? ile ma zamiar spędzić czasu w Wwie?
morelowa pisze:Oj, a mi go żal.., najpierw sie natęskni za Wami, potem sie przyzwyczai [troche ] do Iwony[tak?] i znowu go wyrwą... Co on sobie będzie myślał
?
Zwichnie mu się charakter i będzie gryzł, i jeszcze nam z Morelą się dostanie![]()
Ja nadal myślę, że Kotika powinna z nim przyjechaći stopniowo go przyzwyczajać ...
On chyba powinien się okazać nadzwyczajnym kotkiem. [jak wszystkie]
I nie pytajcie mnie kto miałby zostać z pozostałymi, kto łapać trzynastą Pieczarke i jak często Kotika i Fanszeta musiałyby gdzies jeździć..., bo nie wiem
morelowa pisze:Bo ja to bym chciała, żeby Smok [zmienię mu to imię!] przywiózł ze sobą to czarne pod tytułem Kola i takie białe jak to z zabawkami, i kotka, którego dziś CatAngel reklamuje, i Bulwę z synkiem...
...a potem bym się już wyrejestrowała z miau, żeby mi nie odbiło całkiem,.. eeech..
A, a Fanszeta miałaby zapas serotoniny![]()
Nie traktować poważnie ! - to w sferze marzeń... A Morela by sie pewnie wyprowadziła![]()
zresztą, może już powinnam sie wyrejestrować... jak tak spojrzeć na to co piszę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości