Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 09, 2011 10:53 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

To się zdarza :wink: na przykład nasz pies myśli, że jest kotem. :mrgreen:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro lut 09, 2011 10:55 Re: OLEŚNICA/WROCŁAW 6-mies.Szelma,CHOĆBY DT!

Gibutkowa pisze:
Nietoperrr... pisze:No dobra.TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!! 8)
Niech mi tylko ktoś jeszcze powie,gdzie mam założyc temat o swoim nowym kocim domowniku,bo coś na tym forum się nie mogę połapać... :roll:

Wejdź w pierwszy post, zmień temat i dopisz newsy ;) do pierwszego postu i można kontynuować :ok:

Oprócz tego można kliknąć w link "Moderatorzy" i poprosić o przeniesienie wątku do działu "Koty". :)
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Śro lut 09, 2011 16:44 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

Nietoperek, ależ on jest piekna :D :D :D zreszta czarne koty maja cos w sonie :wink:

tez sie pochwale a co to Moje Czarne Kocielsko (jego kumpel choc starszy wyglada przy nim jak miniaturka :ryk:

Obrazek
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Śro lut 09, 2011 17:11 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

O kurcze ale wielki tez szczur 8O
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro lut 09, 2011 18:40 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

JaEwka pisze:O kurcze ale wielki tez szczur 8O

no, też byłam w szoku. prawie taki jak kocia.

zzuzu

Od: Śro sie 04, 2010 12:31

Post » Śro lut 09, 2011 23:27 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

Z tą wielkością szczura,to kwestia optyki...Bo szczur był bliżej,kot dalej...I tak wyszło :wink:

Nietoperrr...

Od: Czw sty 27, 2011 12:02

Post » Czw lut 10, 2011 22:23 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

Mała dziś po sterylce... :|
Biedna,cierpi podwójnie,bo nie dosyć,że naćpana,przegłodzona strasznie,bez wnętrzności,to jeszcze dziś przecięła sobie gdzieś ogon czymś ostrym... 8O Nie wiadomo gdzie i jak,ale rana większa niż ta po sterylce...Trzeba było szyć.
I bidula w kołnierzu,lampionik mój kochany...Normalnie byłby kubraczek,ale przez ten ogon musi cierpieć w niewygodnym abażurku... :|
I nocka przy niej,bo rzuca się jak piskorz... :roll:

Nietoperrr...

Post » Czw lut 10, 2011 23:01 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

a szczurzak nie chapnął może? biedna mała... dostała przeciwbólowe?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lut 11, 2011 0:18 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

Gibutkowa pisze:a szczurzak nie chapnął może? biedna mała... dostała przeciwbólowe?

Szczurak nie robi 3-centymetrowej rany,która wygląda jak po cięciu żyletką... :(
Co do leków,to dostała full serwis,mam bardzo zaufanego weta,który nie raz mi zwierzaki ratował i daje z siebie wszystko,nawet jak nie mam czasem jak zapłacić.

Nietoperrr...

Post » Pt lut 11, 2011 0:25 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

Trzymam kciuki za malutką. To dobrze, że chcesz z nią posiedzieć.
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Pt lut 11, 2011 7:56 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

Dzisiaj już powinna się lepiej czuć :) Trzymam kciuki!
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt lut 11, 2011 8:36 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

biedulka kochana :( ale truskawka ma racje dzis powinno być znacznie lepiej :)

ja co prawda mam chlopaki wiec kastracja to pikuś, ale moj czarnuś miał operację rzepki to wiem co to znaczy noc przy wyjącym i jęczącym kociku po operacji :( horro to nie przedadzone słowo

Trzymajcie się dziewczyny z dnia na dzień będzie lepiej :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Pt lut 11, 2011 8:44 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

ogonia pisze:biedulka kochana :( ale truskawka ma racje dzis powinno być znacznie lepiej :)

ja co prawda mam chlopaki wiec kastracja to pikuś, ale moj czarnuś miał operację rzepki to wiem co to znaczy noc przy wyjącym i jęczącym kociku po operacji :( horro to nie przedadzone słowo

a ja się zastanawiam co za truskawka ... a to turkawka się okazuje :mrgreen:
ale racje ma !
kciuki za małą :ok:

zzuzu

Od: Śro sie 04, 2010 12:31

Post » Pt lut 11, 2011 8:53 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

zzuzu pisze:
ogonia pisze:biedulka kochana :( ale truskawka ma racje dzis powinno być znacznie lepiej :)

a ja się zastanawiam co za truskawka ... a to turkawka się okazuje :mrgreen:
ale racje ma !
kciuki za małą :ok:

:oops: :oops: :oops: PRZERASZAM !!!!!!!!!! ale oczy takie jakies zaspane mam a i okulary gdzies sie zapodziały

ogonia

Post » Pt lut 11, 2011 9:56 Re: Mała czarna,co serca z lodu zmiękcza...Szelma,MÓJ skarb...

Myślałam,że nocka będzie nieprzespana,a ta bidulka spała ze mną całą noc pod kołderką... :) Tylko raz się poszamotała w nocy,jak do córy wstawałam.Rano już zaczęła chodzić,tylko strasznie jej ten kołnierz przeszkadza w utrzymaniu równowagi.
Taka słabiutka i chudziutka jest... :|

Nietoperrr...

[poprzednia][następna]