Jak by mi facet dawal kota, to najpierw go bym obejzala a potem sie facetem zajela. I wez tu mniej kogos do przytulania, kto ma mniej niz cztery nogi...
No hurra! Wracałm dziś z roboty pieszo 5km bo tak sobie wymyśliłam. Rano TŻ mnie podrzuca w drodze do swojej pracy a ja, dla zdrowia wracam te 5 kilometrów pieszo. To jest bardzo miłe tak w ogóle ale dziś odpadła mi z zimna broda
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
Dzis rano mi tez to szlo przez glowe... Jak to bylo... Moze w moj profil sobie potem wpisze, ze szukam faceta, zeby sie poduczyc, a jak on bedzie dobry, to moze u mnie zostac?
Bo masz miękkie serce. I jak mi się zdaje szukasz faceta, który da ci to czego nie dała mama czyli pełną akceptację. Moja pani psycholog mówiła, że najpierw muszę sama siebie pokochać a potem myśleć o reszcie i chyba miała rację
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
Jak w tym filmie z Sandra Bullok - 28 dni. Po zakonczeniu odwykowki mieli najpierw miec kwiata, jak ten kwiat przezyje rok, kupic sobie zwierze, jak to znowu przezyje rok to znaczy, ze moga miec partnera, bo sie kims potrafia troszczyc. Moje dotychczasowe partnerzy mnie absolutnie akceptowali, tylko ja nie moglam w to uwiezyc i uciekalam... Moze mi ktorys w tym pomoze, zebym siebie pokochala i reszta sie znajdzie.