Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Inulko!
U mnie dzisiaj pada i zimno jest. Duża zaraz się wybiera do sklepu. Ale najpierw musi zjeść śniadanie, będę polował![]()
Łatek.
U nas zimno, ale nie pada. Powiedz Dużej, żeby Ci Twój najulubieńszy smakołyk kupiła
Co upolowałeś?
Bazyliszkowa pisze:Inko, u nas też pada, ale tylko trochę. Będziemy trzymać łapki za twoją Dużą.
Kulokot
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Inulko!
U mnie dzisiaj pada i zimno jest. Duża zaraz się wybiera do sklepu. Ale najpierw musi zjeść śniadanie, będę polował![]()
Łatek.
U nas zimno, ale nie pada. Powiedz Dużej, żeby Ci Twój najulubieńszy smakołyk kupiła
Co upolowałeś?
Jeszcze nic. Duża jest nieugięta. Na razie udaję niezainteresowanego jej śniadaniem.
maciejowa pisze:Powiem!
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Powiem!
I co ona na to?
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Powiem!
I co ona na to?
Chyba się nie przejęła. Zjadła sama wszystko. A teraz idzie do sklepu. Będzie okazja, żeby pobuszować bez nerwów w kuchniPomożesz mi?
Ł.
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:
Co mi chcesz powiedzieć, Mysz?
Psot
MaryLux pisze:Mereth pisze:Cześć Inusiu![]()
Wyspałem się, najadłem się, to mogę iść odpoczywać, prawda?![]()
Zorek
Tylko obudź się przed 14, dobrze? Bo potem moja Duża idzie na imprezę do jakichś emerytów i ma czytać kilka moich wierszydełek. Trzymaj łapki, żeby mi wstydu nie przyniosła
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:
Psot
Hmmm,no nie wiem,zależy co bys kciał usłyszeć od mnie,mmmrrraaauuu
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Mereth pisze:Cześć Inusiu![]()
Wyspałem się, najadłem się, to mogę iść odpoczywać, prawda?![]()
Zorek
Tylko obudź się przed 14, dobrze? Bo potem moja Duża idzie na imprezę do jakichś emerytów i ma czytać kilka moich wierszydełek. Trzymaj łapki, żeby mi wstydu nie przyniosła
padłam![]()
![]()
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Psot
Hmmm,no nie wiem,zależy co bys kciał usłyszeć od mnie,mmmrrraaauuu
No, różne miłe rzeczy bym chciał usłyszeć, mrrrau
P.
kociczka39 pisze:Na to i'love you czekasz,mmmrrraaauuu,tylko ja taka nieśmiała jezdem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 11 gości