Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszeńk@ pisze:Czasami, bardzo rzadko, zaglądam do łódzkiego schroniska, najczęściej kiedy podrzucam jedzonko czy stare koce.
Podziwiam wolontariuszki.
Przed oczami mam obraz ... szare futerko za kratą wybiegu dla kotów, smutne zielone oczy wpatrzone w drzwi prowadzące do kociarni, łapka zaczepiona za kratę, weź mnie stąd, proszę ...![]()
Jadziu, nie umiem prosić Tego Tam ... a gdybym umiała, prosiłabym o Dużego dla Ciebie.
Dla jednej z wielu, która prosi, żeby ktoś 'choć raz, zmienił rzeczy bieg, póki na to czas'.
Zofia&Sasza pisze:Myszeńk@ pisze:Czasami, bardzo rzadko, zaglądam do łódzkiego schroniska, najczęściej kiedy podrzucam jedzonko czy stare koce.
Podziwiam wolontariuszki.
Przed oczami mam obraz ... szare futerko za kratą wybiegu dla kotów, smutne zielone oczy wpatrzone w drzwi prowadzące do kociarni, łapka zaczepiona za kratę, weź mnie stąd, proszę ...![]()
Jadziu, nie umiem prosić Tego Tam ... a gdybym umiała, prosiłabym o Dużego dla Ciebie.
Dla jednej z wielu, która prosi, żeby ktoś 'choć raz, zmienił rzeczy bieg, póki na to czas'.
Mogę wrzucić ten tekst na fejsa?
Agness78 pisze:Jadziuniumoże jednak uśmiechnie się los do Ciebie
![]()
Bardzo chcę w to wierzyć
MaryLux pisze:Pewnie dojrzewa
Zofia&Sasza pisze:A czy dałoby radę zrobić jej więcej zdjęć? To ważne przy adopcji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości