Ale poczekamy, aż Kaszmir będzie mógł wyjść na salony

Jeszcze kilka dni mus go izolować, ale już z górki!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:selene00 pisze:Kupa ładna!![]()
Kleik pomógł!![]()
Rosół ugotowany!![]()
Mięso dla kotów!![]()
Kaszmir wpitolił na kolację szyjkę i skrzydełko!![]()
Bez kleiku, to pychota!![]()
Prosić nie musiałam!![]()
Teraz obżarty śpi z Kiką i misiem.!![]()
Słowemwszystko gra.
Iwona, nie wytrzymam z Tobą. Co za relacja, co za emocje
.
Widzę, że ja to jestem wzór opanowania i stalowej woli przy Twojej kocioszajbie, chociaż zawsze mi się wydawało, że ze mnie fiśnieta pańciusia.
selene00 pisze:A może indycze? Chociaż są większe.
gosiaa pisze:Kurcze, a z dwóch na pięć bez problemu udało Ci się go przestawić
selene00 pisze: A właśnie!!!!! Obiadek muszę kotuniowi podać!
pisiokot pisze:selene00 pisze: A właśnie!!!!! Obiadek muszę kotuniowi podać!
A dziecku swojemu obiad zrobiłaśczy z kocich misek musi wyjadać ?
szybenka pisze: W mojej lecznicy jest wet (właściciel) ze specjalizacją choróby drobiu i gołębi. Trochę z nim przegadałam na temat drobiu jako karmy dla kotów. Z tego co mi powiedział, to kury są lepsze od kurczaków, bo wyrośnięte mają w sobie mniej wszelkich związków, preparatów leczniczych, ale od antybiotyków i hormonów w leczeniu drobiu już się zdecydowanie odchodzi. Przy zakupie kur/kurczaków należy wybierać te duże porcje, czyli starsze, wyrośnięte osobniki. Co do zestawienia kurczak-indyk powiedział, żeby zdecydowanie wybierać kurczaka, ale czasem indyka też można wziąć (dotyczy to także ludzi).
selene00 pisze:Mnie owinął sobie wokół pazura i coś mi się zdaje, że z kotami problemu mieć też nie będzie.
selene00 pisze:Suche drażni delikatne podniebienie Kaszmirka, nawet dziś nie spróbował lecz uparcie czekał, aż wrócę z pracy i dam godziwy posiłek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 16 gości