L-lisine 2 razy dziennie po miarce (łyżeczka od herbaty). Beta glukan to odpowiednik weterynaryjnego Scanomune. Ma 30-krotną dawkę, więc wystarczy dosłownie kropeczka proszku na papu. Możesz też dawać pozostałym do jedzonka, też po odrobinie.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Otwieram kapsułkę i troszkę proszku z tej kapsułki codziennie do jedzenie? Ile dni można? To mogę też podwórkowcom sypnąć.
Miroir dostaje dwa zastrzyki, antybiotyk i coś wzmacniającego. To może byłoby dla niej za dużo? Jak idę do veta z synem to on zawsze o wszystko dokładnie się wypyta, o nazwy leków i skutki uboczne, ostatnio poszłam sama i wcale nie zapytałam - muszę rozczytać w książeczce
Ja od dłuższego czasu podaję. Podwórkowcom również, to bardzo dobry pomysł A Piracik dostawał antybiotyk i wet też zalecał, więc chyba nie ma przeciwwskazań.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zakochalam sie w rudzince jest taka tyci tyci tyciusia... moj rudy lobuz to prawie 9 kilo kota... (nie chwale sie, rodzice od ponad roku walcza z jego otyloscia...).
Biedna rudziutka A skąd się bierze to cholerstwo??? One na dwór wychodzą? Czy jak w domu są, to też się kk może przyplątać. Nie witałam się tutaj ale o małej rudzince podczytuję od początku
a jak smiesznie wyglada... polaczenie dwoch kotow - przod slicznego, zgrabnego kota, zad i brzuchol kangura (dziadzio tak go ochrzcil)... zaloze krakuniowi i gryzeldzie (znajda tymczas.) watek jak uporam sie z problemami gryzi, to wkleje zdjecia kanguro kota na diecie
Miroir wariuje jak szalona. Ale dzięki temu, że urosła jest jej więcej i łatwiej mi ją złapać. Ostatnio bawi sie nawet z moim leniwym, czarnym kotem. Dobrze mu zrobi troche ruchu.