Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 05, 2010 21:06 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

to jak pomogły :ok: to ja jeszcze potrzymam :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob sie 07, 2010 10:37 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

No jest lepiej ze zdrówkiem :D
Gorzej z pogodą :twisted: Od 3 dni pada ,raz mocniej raz słabiej ,ale non stop ...a dziś dodatkowo jakoś ciemno i zimno :x
A zakupy w lesie ... :roll:
Wczoraj zmokłam 2 razy do suchej nitki :twisted:
Wczoraj też lało ,a wieczorem to jeszcze długo światła nie było ,a wcześniej jak było ,to nie było TV -tylko ciemność ... 8) Przy świecach sobie siedziałam ... z kotami ,bo TŻ na nockę pojechał :wink: :lol:
No to se pomarudziłam :wink: :lol:
A jeszcze ....
Gucio tak się obiadł z rana że szybko pawia puścił prosto na czysty kocyk pańci :twisted:
Filipek jest kulturalniejszy -jak już chce pawika puścić to raczej na podłogę ,albo na pańcia fotelik :mrgreen:

Szykujemy się do kolejnej kuracji Karmelka -Uro-Petem ,a Filipka -Imuno glukanem 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob sie 07, 2010 12:54 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Za zdrowie :ok:
Oby pogoda była lepsza, a kociaste grzeczne. :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob sie 07, 2010 13:15 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

No to za kurację i zdrowie dla Pańci i kociambrów!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob sie 07, 2010 13:35 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

U nas co chwilę urwanie chmury i burze 8O
Masakra jakaś Obrazek
Wkoło powodzie ... Obrazek :cry:
Mama pojechała z moim bratem do rodziny w Pilskie ,a Maja zaraz jedzie ze swoim chłopakiem po króciutkich wakacjach w domu do W-wy .
Nadal szuka pracy ,także jakby ktoś coś wiedział o pracy w stolicy ... :wink: Jeszcze żeby była ciekawa i dobrze płatna :mrgreen:
Znowu grzmi :twisted:
Jak znikniemy na dłużej z netu to możemy być odcięci od prądu :roll:
Zalana niemal cała Bogatynia i okolice ... :cry: Walą się domy Obrazek
Tam jest elektrownia ... :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob sie 07, 2010 14:45 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Ojej to faktycznie.... :| Za pogodę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: U nas popaduje mało i tylko z godzinkę wczoraj a dzisiaj parę razy kropiło. O pilskie się nie martw - byłam dzisiaj w Pile :roll: i tylko przekropiło lekko a okolica raczej sucha, z tego co widziałam po drodze.
A koty dzie? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob sie 07, 2010 15:46 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze:U nas co chwilę urwanie chmury i burze 8O
Masakra jakaś Obrazek
Wkoło powodzie ... Obrazek :cry:
Mama pojechała z moim bratem do rodziny w Pilskie ,a Maja zaraz jedzie ze swoim chłopakiem po króciutkich wakacjach w domu do W-wy .
Nadal szuka pracy ,także jakby ktoś coś wiedział o pracy w stolicy ... :wink: Jeszcze żeby była ciekawa i dobrze płatna :mrgreen:
Znowu grzmi :twisted:
Jak znikniemy na dłużej z netu to możemy być odcięci od prądu :roll:
Zalana niemal cała Bogatynia i okolice ... :cry: Walą się domy Obrazek
Tam jest elektrownia ... :roll:

Właśnie doczytałam 8O To jakaś masakra jest.
A mój TŻ spływ kajakowy w kieleckim prowadzi, podobno Nida jak jezioro....Obrazek
Obrazek

miszelina

Post » Nie sie 08, 2010 13:23 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

Amyszko, co u Was?
Obrazek

miszelina

Post » Nie sie 08, 2010 14:08 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

miszelina pisze:Amyszko, co u Was?

W porządku :P
No widzimy co się wkoło dzieje i jest nam smutno ,bo tam wszędzie mamy znajomych :cry:

U nas słonko nawet dziś świeciło ,balkon umyłam wytęsknionym kotkom :wink: Kotki szczęśliwe :D
Karmel był z godzinę na strychu 8)
Bo on zawsze ze mną pranie wiesza :mrgreen: No i potem jest kłopot ,bo on się zapiera nogami i nie chce wracać :twisted:
Oczywiście tarza się tam w tym pyle i kurzu i jak wraca do domu taki brudny to jest strasznie happy :oops: jak dzikus jakiś :wink: :lol:

Mam nadzieję że Twój TŻ też bezpieczny 8) Ma ciekawe zajęcie ,tylko niebezpieczne ... :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie sie 08, 2010 14:17 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze:Mam nadzieję że Twój TŻ też bezpieczny 8) Ma ciekawe zajęcie ,tylko niebezpieczne ... :roll:

Dzwonił, mieli burzę, ale na szczęście krótką. Woda wysoka, ale już niższa niz tydzień temu. Razem płyniemy za dwa tygodnie, mam nadzieję, że będzie ok.
Jak widziałam te zniszczenia w TV, to płakać się chce :(
Ostatnio edytowano Nie sie 08, 2010 14:18 przez miszelina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

miszelina

Post » Nie sie 08, 2010 14:18 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

shira3 pisze:Ojej to faktycznie.... :| Za pogodę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: U nas popaduje mało i tylko z godzinkę wczoraj a dzisiaj parę razy kropiło. O pilskie się nie martw - byłam dzisiaj w Pile :roll: i tylko przekropiło lekko a okolica raczej sucha, z tego co widziałam po drodze.
A koty dzie? :mrgreen:

O mamę to tylko się martwię czy wytrzyma te wszystkie imprezy co jej tam szykują 8) Trzeba mieć zdrowie żeby to przetrzymać ... :roll:

Jak zrobię porządek w kompie to będą koty :mrgreen:
To potrwa z tydzień jak dobrze pójdzie ... :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie sie 08, 2010 14:20 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

miszelina pisze:
amyszka pisze:Mam nadzieję że Twój TŻ też bezpieczny 8) Ma ciekawe zajęcie ,tylko niebezpieczne ... :roll:

Dzwonił, mieli burzę, ale na szczęście krótką. Woda wysoka, ale już niższa niz tydzień temu. Razem płyniemy za dwa tygodnie, mam nadzieję, że będzie ok.

No to dobrze :P :ok:
Razem - super :P ,to na pewno będzie OK :wink: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie sie 08, 2010 14:29 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze: Jak zrobię porządek w kompie to będą koty :mrgreen:

Chyba nie zrobisz nam tygodniowego odwyku od twoich kotów 8O 8O 8O :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie sie 08, 2010 14:36 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

shira3 pisze:

napisałam że jak dobrze pójdzie Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie sie 08, 2010 14:37 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

amyszka pisze:
shira3 pisze:

napisałam że jak dobrze pójdzie Obrazek

To może być jeszcze dłużej????????????? 8O 8O 8O
Obrazek Obrazek

shira3

[poprzednia][następna]