Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura pisze:W moim podpisie są dwa nasze pierwsze miociki razem śpiące. Było 5 nevek i 5 klasycznych SIB. Na zdjęciu 1 brakuje.
![]()
![]()
![]()
Kocham to zdjęcie
Szura pisze:Są takie tabletki dla kotów o nazwie Arthrofos Cat. Zawiera siarczan chondroityny i siarczan glukozaminy, ktore zapewniają ochronę stawów i pęcherza moczowego. Dodatek glikozaminoglikolów, manganu oraz niezbędnych kwasów tluszczowych Omega 3 wzmacnia chrząstkę stawową i pomaga zachować prawidlową ruchomośc stawów. Preparat wspomaga również leczenie schorzeń dolnych dróg moczowych u kotów.
Ja to podawałam moim Groszkom które wychowywałam na sztucznym mleku od pierwszych godzin ich życia jak zaczęła występować bolesność nóżek i istniało podejrzenie, że kosteczki mogą się żle rozwijać.Prześwietlenie też nic nie wykazało. Tableteczki pomogły.
asijek pisze:Wtrącę się do rozmowy - ja kocham NEVY kiedyś będę miała koniec i kropka . To moje marzenie , ale teraz nie mogę![]()
P.S. Szura byłam dzisiaj rano na stronce hodowli , piękne kicie zwłaszcza Biełka i Mimi mi przypadły do gustu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1400 gości