KRK Skrzekun vel Kacper blogując już nie prosi o nowy DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 07, 2010 18:32 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

izydorka pisze:dobry jesteś :ok:

No nie? :ryk:
Naprawdę niezły :!:
Nie podejrzewałam go o TAKIE zdolności :wink:
Obrazek

ekoto

Od: Pt paź 05, 2007 6:46

Post » Wto cze 08, 2010 12:51 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Mrau chcę to domu :twisted:
Obrazek

ekoto

Post » Wto cze 08, 2010 20:08 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

:!:
Obrazek

ekoto

Post » Śro cze 09, 2010 8:39 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Kacperek nadal szuka domu - i mówi wszystkim dzień dobry 8)
Obrazek

ekoto

Post » Śro cze 09, 2010 16:52 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Dzień dobry, Kacperku :1luvu:
Czarusia i Szarka
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro cze 09, 2010 19:02 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

taizu pisze:Dzień dobry, Kacperku :1luvu:
Czarusia i Szarka

Tak się cieszę, że ktoś się mną w końcu zainteresował :1luvu:
Obrazek

ekoto

Post » Śro cze 09, 2010 20:36 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

ekoto pisze:
Czarusia i Szarka

Oczywiście, że się Tobą interesujemy i domku życzymy, lepszego niż ten nas, bo nam to nie dają ani sofki drapać, ani na parapet wychodzić :evil:
:kotek: :kotek:

taizu

Post » Czw cze 10, 2010 7:18 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Z tego co piszesz i co widać na zdjęciach to musi być fantastyczny kot :1luvu: oby szybko znalazł wspaniały domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw cze 10, 2010 9:08 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

taizu pisze:
ekoto pisze:
Czarusia i Szarka

Oczywiście, że się Tobą interesujemy i domku życzymy, lepszego niż ten nas, bo nam to nie dają ani sofki drapać, ani na parapet wychodzić :evil:
:kotek: :kotek:

To tak fajnie, że się mną interesujecie :P
O jej a mi (nam) tyle tu wolno 8)
Dzisiaj rano biegnąc przewróciliśmy drapak - wieżę i uszkodziliśmy ścianę - tynk odpadł :P
A ci, u których jestem przyjęli to spokojnie - (pewnie dlatego, że nie wiedzieli kto jest głównym sprawcą :wink: )
Obrazek

ekoto

Post » Czw cze 10, 2010 9:13 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

panikota pisze:Z tego co piszesz i co widać na zdjęciach to musi być fantastyczny kot :1luvu: oby szybko znalazł wspaniały domek :ok: :ok: :ok:

Właśnie to jest super kotek - i w dodatku tak dobrze i szybko integruje się z innymi kotami (z wyjątkiem jednego :roll: )
W ciągu miesiąca zdążył nawiązać przyjacielskie kontakty w sumie z piątką kotów ( dwa u mojej mamy i nasze trzy - nawet Mini już go akceptuje :kotek: )
Obrazek

ekoto

Post » Czw cze 10, 2010 16:49 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

A my właśnie na muchę polujemy, bo do mieszkania wpadła. :D A wy lubicie ganiać muchy albo mole?
Szarka i Czarusia

taizu

Post » Czw cze 10, 2010 19:38 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

taizu pisze:A my właśnie na muchę polujemy, bo do mieszkania wpadła. :D A wy lubicie ganiać muchy albo mole?
Szarka i Czarusia

Ja to chyba jeszcze nie wiem czy lubię :roll:
ale... Henio łapie i pożera z dużą łapczywością takie grube, brzęczące - przed chwilą taką właśnie upolował, jest w tym lepszy od Stefana.
Specjalność Henia - mucha na dziko hi hi :mrgreen: .
Mnie na balkonie denerwowało takie coś małe ,chude i cieniutko brzęczące - ale nie potrafiłem tego złapać :roll:
Mini mówiła, że to komar i że ja to fajtłapa :oops:

Wolę obserwować szpaki, ale za to one nie lubią być przeze mnie obserwowane :wink:
Obrazek

ekoto

Post » Czw cze 10, 2010 19:46 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Szarka świetnie łapie muchy, pac, pac,pac i zabita. Duża tak nie umie :mrgreen:
Czarusia

taizu

Post » Czw cze 10, 2010 19:49 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Szpaku, wyluzuj przecież....

Obrazek

....przecież jestem za siatką :!: mh... to zabrzmiało prawie jak reklama - chyba nie o to mi chodziło :wink: Nie - dobrze wymyśliłem, reklama osiatkowanych i bezpiecznych dla kotów balkonów.
Będę występował na miau w reklamach osiatkowanych okien i balkonów :ok:

Obrazek
Obrazek

ekoto

Post » Czw cze 10, 2010 19:55 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

taizu pisze:Szarka świetnie łapie muchy, pac, pac,pac i zabita. Duża tak nie umie :mrgreen:
Czarusia

U mnie duzi (ci wysocy na dwóch łapach) nawet nie próbują - wysyłają Henia i to on oczyszcza mieszkanie z insektów :lol:
A Ty Czarusiu łapiesz muchy i ćmy?
Obrazek

ekoto

[poprzednia][następna]