O ja, to niezła zabawa była nad ranem  

. Moje czasem urządzają dzikie galopady, ale generalnie nie zajmują się nami tylko sobą. mmk, dziś piąteczek, w weekend odeśpisz  

.
ZOO+ chwalę bardzo. Dobre mega zestawy, fajne promocje, karmy dobrej jakości, naprawde dobrej (BIO herrmans). Płacę wyłączmie przelewem z polskiego banku. Średnio od zamówienia do paczki u mnie trwa 4-5 dni. A paczka przychodzi zza zachodniej granicy, więc to bardzo nieźle  

. Reklamacje są bardzo dobrze obsługiwane, kultura, kultura, kultura. 
mmk, tak dwa słowka jeszcze o BARF, bo wydaje mi się, ż enie do końca jasne ... kto zainteresowany, niech czyta  
 BARF to nie nazwa karmy a sposób karmienia. W telegraficznym skrócie (to bardzo duże uproszczenie) to karmienie surowym mięsem (wcale nie chudym) z kościami wraz z warzywami, owocami i innymi dodatkami w odpowiednich proporcjach. Suche traktowane jest tuaj incydentalnie jako smakołyk, dodatek raczej, a nie podstawa ! To duża zmiana dla większości z nas ... w tym mnie. Nie ma w zasadzie na polskim rynku dobrych suchych, choć niektóre naśladują, ale odbiegaja składem od ideału. Mokre (ale takie bardzo dobrej jakości, zbliżone do naturalnego mięsa składem - mało jest takich karm, a juz na polskim rynku to dosłownie sztuki) też raczej do akcji specjalnych typu wyjazdy itd. iedy nie można zapewnić świeżości mięsa. Niemiecki rynek jako nam najbliższy w BARFie bryluje. U nas raczkuje. BARF to kopalnia, wciąż dowiaduję się nowych rzeczy.