DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 18, 2010 22:42 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Wiosna, wiosna, wiosna :mrgreen: Dziś siedziałam z pół godziny przy otwartym bakonie (teraz nie w dzień), żeby potffoty mogły wietrzyć swoje włochate doopy. I nie było mi zimno :) Eh, co ta zima robi z ludźmi... Gdy w październiku robi się 5 st, to jest cholernie zimno, a teraz proszę, wiosna, można balkon otwierać.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt mar 19, 2010 17:05 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Witamy się i idziemy spać...
Dołek :(

Nie wiem, czy i ta wiosna zdoła cokolwiek zmienić na lepsze :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt mar 19, 2010 19:46 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Wiosna zmieni chociaż tyle, że nie trzeba będzie się przedzierać przez zaspy i będzie można wreszcie założyć te bulwersujące botki :mrgreen: Życie składa się małych przyjemności.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob mar 20, 2010 8:46 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4. I gdzie ta wiosna :(?

Wielbłądzio pisze:A ja sobie zniszczyłam tą cholerną solą, którą wysypują chodniki, nowe śliczne botki za prawie 4 stówy :twisted: :twisted: :twisted:

Dlatego ja mam dwie pary: jedne "chlapo-pancerne" na chlapy, śniegi itp. (i wcale się nie martwię, że wygląd mają niekonieczny) i drugie, włoskie, śliczne, które uwielbiam i noszę je tylko przy pogodzie dającej im szansę na przeżycie. Ale Lizak już zrobił w nich 4 dziurki :evil: . Nie obroniłam jednak. Kocham Lizaka! 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob mar 20, 2010 22:03 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Do ogólnego denka dołączyło wczoraj wieczorem przeziębienie z gorączką i katarem :roll:

Nonek właśnie okłada Ropuszka :twisted:

A w kwestii moich butów... Śliwkowe botki na wiosnę to nie te same, które kosztowały taki majątek :wink: , śliwkowe pochodzą z Deichmanna i zakupiłam je w całkiem przystępnej cenie - tyle, że są z delikatnego sztucznego zamszu, w związku z czym trzeba poczekać z nimi na porę suchą. Cztery stówy kosztowały inne, zimowe. Na ogół zadowalam się tańszymi rzeczami i wcale nie tęskno mi do tego typu luksusów :wink: , niestety tym razem nie zdołałam znaleźć ładnych i wygodnych butów dla siebie w rozsądniejszej cenie, wobec czego zaszalałam. Raz się żyje, w końcu naprawdę bardzo wielu przyjemności w życiu na co dzień sobie oszczędzam...
Ja też właściwie posiadam jeszcze inne dwie pary na chlapę, pewnie nie musiałam niszczyć tych nowych :twisted: , ale... jedne moje 'chlapowe' buty mają już kilka lat i prezentują się dosyć nieciekawie, wstyd prezentować się w nich ludziom w pracy :oops: , a drugie z kolei mają za wysokie obcasy do biegania (rano do autobusu of course).

Maciej Kot mruczy jak wściekły.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob mar 20, 2010 22:13 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Witaj wieczorową porą Wielbłądziu :wink:
Wraz z nadejściem wiosny przeziębieniom mówimy precz :ok: :ok: :ok: , wygłaskaj mruczącego w moim imieniu :oops: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob mar 20, 2010 22:14 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Mrrrr mrrrr mrrrr mrrrr, dziękuję Wujku, mrrrr mrrrr mrrrrrrrr, niech ona nie przestaje mnie głaskać, mrrrr...

Maciej

Wielbłądzio

Post » Sob mar 20, 2010 22:19 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Wielbłądzio pisze:Mrrrr mrrrr mrrrr mrrrr, dziękuję Wujku, mrrrr mrrrr mrrrrrrrr, niech ona nie przestaje mnie głaskać, mrrrr...

Maciej

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Uwielbiam pięknie i głośno mruczące koty :oops:

bubor

Post » Sob mar 20, 2010 22:20 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

To ja nieśmiało przypomnę... Pięknie i głośno mruczący Liszek naprawdę szuka nowego domu :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Sob mar 20, 2010 22:23 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Zaglądamy wieczornie z kurczakami :wink:
Wielbłądziu :ok:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Sob mar 20, 2010 22:24 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Gdzie mu będzie lepiej niż u Ciebie Wielbłądziu 8) :wink:

bubor

Post » Sob mar 20, 2010 22:25 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

U moich sąsiadów zza ściany też mieszka taki jeden rudy kurczak, dzisiaj nawet widziałam go na balkonie :D

Wielbłądzio

Post » Sob mar 20, 2010 22:26 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

bubor pisze:Gdzie mu będzie lepiej niż u Ciebie Wielbłądziu 8) :wink:

U Ciebie :mrgreen:
Albo u JEGO PRAWOWITEJ SZANOWNEJ WŁAŚCICIELKI Marcelibu, kiedy tylko wreszcie go ode mnie zabierze :roll:

Wielbłądzio

Post » Sob mar 20, 2010 22:30 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Siupsiupek przeszedł dziś samego siebie. Zjadł trochę kapusty z bigosu 8O Także z rzeczy, które jedzą ludzie nie kosztował jeszcze tylko tylko ogórków kiszonych i soku pomarańczowego. Jak zacznie jeść ogórki to będę go w cyrku pokazywać :roll:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob mar 20, 2010 22:30 Re: Co Dranie to Dranie. Part 4.

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:Gdzie mu będzie lepiej niż u Ciebie Wielbłądziu 8) :wink:

U Ciebie :mrgreen:
Albo u JEGO PRAWOWITEJ SZANOWNEJ WŁAŚCICIELKI Marcelibu, kiedy tylko wreszcie go ode mnie zabierze :roll:

A widzisz , nie śmiałbym podkradać Marcelibu jej ulubieńca wśród Drani 8) :wink:

bubor

[poprzednia][następna]