BANDA KULAWEGO - dziś rano jest kupa :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 16, 2010 14:33 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

Femka wiec do boju :ok: pomelo i zielone grejpfruty sweete i szybko sie uwolnisz z toksyn to naprawde pomaga :ok:
a co do waszego Kropiwnickiego to glosno o nim w calej Pl haha,tez jestem za
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob sty 16, 2010 14:37 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

aga9955 pisze:bry w nowym watku

ja niestety poleglam przy rzucaniu palenia. Nie pomogly mi e papierosy. No i moska byla u mnie wtedy w Poznaniu i palila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wszystko przez moske. :mrgreen:

Przeczytalam :evil:

:mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sty 16, 2010 14:39 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

moś pisze:
aga9955 pisze:bry w nowym watku

ja niestety poleglam przy rzucaniu palenia. Nie pomogly mi e papierosy. No i moska byla u mnie wtedy w Poznaniu i palila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wszystko przez moske. :mrgreen:

Przeczytalam :evil:

:mrgreen:

:1luvu:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob sty 16, 2010 16:57 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

A ja jem kiwi. Też pyszne jest :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob sty 16, 2010 21:23 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

grapefruitów zielonych nie było, ale za to kupiłam pomelo.
przed chwilą zrobiłam sałatkę z mozzarellą.
Nie zdawałam sobie nigdy sprawy z tego, jak bardzo papierosy są wszędzie. Widać je na każdym kroku, pchają się w oczy. Masakra. Trochę przestają się dziwić wojownikom o usunięcie nikotyny z witryn.

W Tesco, w galerii, jest stoisko z e-papierosami. Zatrzymałam się na chwilę, bo ja nigdy nie widziałam tego wynalazku. Tylko o nim czytałam. Pan sprzedawca poderwał się do mnie, pewnie widząc we mnie klientkę. A tu zonk :mrgreen: Ja już nie palę, proszę pana :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob sty 16, 2010 21:25 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

Femka pisze:grapefruitów zielonych nie było, ale za to kupiłam pomelo.
Nie zdawałam sobie nigdy sprawy z tego, jak bardzo papierosy są wszędzie. Widać je na każdym kroku, pchają się w oczy. Masakra. Trochę przestają się dziwić wojownikom o usunięcie nikotyny z witryn.

W Tesco, w galerii, jest stoisko z e-papierosami. Zatrzymałam się na chwilę, bo ja nigdy nie widziałam tego wynalazku. Tylko o nim czytałam. Pan sprzedawca poderwał się do mnie, pewnie widząc we mnie klientkę. A tu zonk :mrgreen: Ja już nie palę, proszę pana :mrgreen:

dzielna Femcia :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Sob sty 16, 2010 21:30 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

Adrianapl pisze:
Femka pisze:grapefruitów zielonych nie było, ale za to kupiłam pomelo.

dzielna Femcia :ok: :ok: :ok:

nie daj się!!!!!!!!!!
Obrazek

kociasty

Od: Śro sty 06, 2010 22:49

Post » Sob sty 16, 2010 21:34 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

nie dam się
a jeśli do czerwca miałabym się czuć tak, jak teraz, to ogłoszę wszem i wobec, że rzucanie palenia to bułka z masłem. Nie wiem, co się dzieje, nie rozumiem, dlaczego się nie męczę, nie przeżywam skurczu żołądka na widok palących osób, nie wchłaniam rozpaczliwie dymu z czyjegoś papierosa. Owszem, wspominam sobie smaczek papierosów i jeszcze pamiętam je jak coś przyjemnego, ale zapaliłabym na tej samej zasadzie, co czasami mam ochotę na kawałek czekolady.
I pewnie tak będzie do kolejnego kryzysu. Obym tylko go przetrwała.
Obrazek

Femka

Post » Sob sty 16, 2010 21:35 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

przetrwasz :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Sob sty 16, 2010 21:42 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

Fajnie było powiedzieć "już nie palę", prawda? :twisted:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Sob sty 16, 2010 21:53 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

kinga w. pisze:Fajnie było powiedzieć "już nie palę", prawda? :twisted:

cholernie fajnie :twisted:
bo mówiąc to miałam na myśli: pocałujcie mnie w dupę, nie wyłudzicie ode mnie ani złotówki :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Sob sty 16, 2010 22:15 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

A mnie jak trzepie! Jak się czekoladopodobny gapi żeby fajki z kontrabandy zżenić! A ceny poszły w kosmos!!! LM z sojuza 4 funty a ichnie faje 6,50! I jak tu nie rzucić?
Obrazek

kociasty

Od: Śro sty 06, 2010 22:49

Post » Sob sty 16, 2010 22:32 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

Tak czy inaczej...

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sty 16, 2010 23:07 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

2 x rzucalam palenie i kryzys przychodzil po 2 tygodniach .Wstyd mi ale sie lamalam i wracalam do nalogu . Mam nadzieje ,ze wtrwasz :ok:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Sob sty 16, 2010 23:09 Re: BANDA KULAWEGO - dziewiąty dzień niepalenia-luzik :)

no to pierwszy kryzys mam za sobą. Ósmego dnia.
Czekamy na następny.
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]