a co do waszego Kropiwnickiego to glosno o nim w calej Pl haha,tez jestem za
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:bry w nowym watku
ja niestety poleglam przy rzucaniu palenia. Nie pomogly mi e papierosy. No i moska byla u mnie wtedy w Poznaniu i palila![]()
![]()
wszystko przez moske.
moś pisze:aga9955 pisze:bry w nowym watku
ja niestety poleglam przy rzucaniu palenia. Nie pomogly mi e papierosy. No i moska byla u mnie wtedy w Poznaniu i palila![]()
![]()
wszystko przez moske.
Przeczytalam![]()
Femka pisze:grapefruitów zielonych nie było, ale za to kupiłam pomelo.
przed chwilą zrobiłam sałatkę z mozzarellą.
Nie zdawałam sobie nigdy sprawy z tego, jak bardzo papierosy są wszędzie. Widać je na każdym kroku, pchają się w oczy. Masakra. Trochę przestają się dziwić wojownikom o usunięcie nikotyny z witryn.
W Tesco, w galerii, jest stoisko z e-papierosami. Zatrzymałam się na chwilę, bo ja nigdy nie widziałam tego wynalazku. Tylko o nim czytałam. Pan sprzedawca poderwał się do mnie, pewnie widząc we mnie klientkę. A tu zonkJa już nie palę, proszę pana
Adrianapl pisze:Femka pisze:grapefruitów zielonych nie było, ale za to kupiłam pomelo.
przed chwilą zrobiłam sałatkę z mozzarellą.
Nie zdawałam sobie nigdy sprawy z tego, jak bardzo papierosy są wszędzie. Widać je na każdym kroku, pchają się w oczy. Masakra. Trochę przestają się dziwić wojownikom o usunięcie nikotyny z witryn.
W Tesco, w galerii, jest stoisko z e-papierosami. Zatrzymałam się na chwilę, bo ja nigdy nie widziałam tego wynalazku. Tylko o nim czytałam. Pan sprzedawca poderwał się do mnie, pewnie widząc we mnie klientkę. A tu zonkJa już nie palę, proszę pana
dzielna Femcia![]()
![]()
kinga w. pisze:Fajnie było powiedzieć "już nie palę", prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 33 gości