Kotomania III-czyli ja+4 koty+mała Zoe-nowe foty s.88

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 21, 2009 8:04 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Kociaste były dzisiaj tak miłe,że pozwoliły mi pospać do 7.30-chyba im sie budziki popsuły!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lis 21, 2009 8:20 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Witamy się.
U nas już po porannym spacerze. Niusiu musi z rana zaczerpnąć świeżego powietrza. 8)
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob lis 21, 2009 8:23 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Twoje kotki maja ten luksus,że mogą przebywac na dworze,bo sa bezpieczne w wolierze-inne koty tylko mogą im pozazdrościć-a moje na pewno!-na balkonie wieje,zimno,więc ich nie wypuszczam,bo obawiam się,że by sie poprzeziebiały,a zwłaszcza maluch,który kocha ciepełko!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob lis 21, 2009 8:39 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Kasiu, ta woliera to najlepsza rzecz jaka powstała w ogrodzie. Kociaste lubią w niej przebywać. Niusiu wręcz uwielbia.
Ja jestem spokojna... latem też w niej spędzałam czas z futerkami. Pod zieloną brzoskwinką się relaksuję.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Sob lis 21, 2009 8:51 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

I koty szczęsliwe,Ty spokojna,że nic im nie grozi-raj na ziemi-można zapomniec o wszystkich kłopotach!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lis 21, 2009 10:24 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Witaj Kasiu. Witajcie wszyscy ponownie - nawet ci którym nie pasuje. Naprawdę mi przykro z powodu małego Beniusia- teraz już nic Cię nie boli, nie jesteś głodny, i nie jest ci zimno. Za TM jest lepiej. Czarnulka ma ds, cieszę się ze się tak ulozylo. U mnie spokój. dzieciaki warjuja, mały Aslanek nadrabia zaległości - nawet się mizia. :kotek:

markppp

Od: Śro wrz 02, 2009 12:55

Post » Sob lis 21, 2009 12:00 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Marku-jak bardzo sie ciesze ,że jesteś! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Masz rację-olej "życzliwych " i bądź z nami ,bo takich ludzi tu chcemy widzieć-bardzo jestem Ci wdzięczna,za wszystko co robisz,a robisz naprawde wiele!
Aslanek u Ciebie ma raj na ziemi-lepiej trafić nie mógł,bo jesteś osobą ,która jest w stanie poświęcić naprawdę wszystko,żeby ratować te biedactwa!-udowodniłes to nie raz ,a tacy ludzie,jacy się po Tobie próbowali przejechać-tu nie mają prawa wstępu!!!!!!
Kochamy Cię tu wszyscy!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Właśnie przed chwilką miałam kolejny telefon w sprawie Bruna i ten domek bardziej mi się podoba,bo pan ma juz koteńkę-wysterylizowaną,więc sprawa kastracji pewna i nawet nie podlegająca dyskusji,domek na Bielanach -w Warszawie.
Pan nawet dzisiaj był gotowy po Brunonka jechać,ale ja jeszcze muszę pomaglować-co nagle-to po diable! :lol:
Balkonu nie ma,okna otwierane tylko uchylnie,z zabezpieczeniami ,więc i ten problem z głowy.W Nidzicy kotek byłby sam-tu miałby siostrzyczkę,co jest dla mnie ważne,bo Bru kocha inne koty!
Tak więc jak nie było odzewu,to teraz dwa telefony w ciągu kilku godzin! 8O 8O 8O -kciuki trzymajcie!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lis 21, 2009 18:50 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i czekamy na dalsze wieści

Petka

Post » Sob lis 21, 2009 18:53 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Oj to trzymamy mocno! :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lis 21, 2009 19:04 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Domki na razie nie napisały,ale nie tracimy nadziei!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lis 21, 2009 20:08 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Napiszą.... nie te, to inne .... lepsze
:ok: :ok: :ok: :ok:

Petka

Post » Sob lis 21, 2009 20:09 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Jasne!-poczekamy!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lis 21, 2009 20:23 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lis 21, 2009 22:25 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Czekamy z zaciśniętymi :ok: :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie lis 22, 2009 8:50 Re: Kotomania III-czyli ja+4+Bruno na DT

Odpisała Iwonka z Nidzicy,ale miała problem z gmailem,więc dopiero późnym wieczorem odpisał i to na drugą poczte,Pan z Warszawy pewnie tez miał taki sam problem,więc właśnie Mu napisałam sms-a,zeby-o ile nie zrezygnował-napisał na wirtualną!-zobaczymy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]