magdaradek pisze:Georg-inia prawdę rzeczerozlazłaś się Fri

Sorry...
A mnie się nic nie rozłazi..tzn. nie mnie jako mnie tylko ja nie widzę rozlaźnietego forum przez podpis Fri...ale zwoalowałam ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:Georg-inia prawdę rzeczerozlazłaś się Fri
Asia_Siunia pisze:magdaradek pisze:Georg-inia prawdę rzeczerozlazłaś się Fri
![]()
Sorry...
A mnie się nic nie rozłazi..tzn. nie mnie jako mnie tylko ja nie widzę rozlaźnietego forum przez podpis Fri...ale zwoalowałam ...
Fri pisze:sieje pije do obiadu?!co Wy z tym ciemnotoruństwem, doprawdy
w poniedziałek byłam na koncercie Tshesuawa Mozzilli i on też przyłatywał jakieś stereo o antyloreancji, ryzykowaniu, fanatyzmie duchowym... takeście wszyscy sterotypem podszyci?
ja ani nie widzę antygejowskich bojówek w moherach na ulicach, ludzie uprawiają seks statystycznie jak wszędzie zapewne, a medioznawcy z portu drzewnego niekoniecznie prostują reszcie miasta przekaz na jedyny prawdziwy
![]()
a że sie Wam w oczach rozłazi, ba, jesteście Rozlaźnięte Włókienniczki, ot co!
Kicorek pisze:To sie Włokienniczkom dostało![]()
...............
A na koniec rzucę cytacikiem z działu technicznego: "podpis (grafika i tekst) nie powinien przekraczać wymiarów 500 na 200 pikseli"
Widocznie trafiłyście w czuły punktGeorg-inia pisze:no widzisz, Aga? i za co? za jedno małe pytanko? taka tyrada?![]()
Asia_Siunia pisze:Fri pisze:sieje pije do obiadu?!co Wy z tym ciemnotoruństwem, doprawdy
w poniedziałek byłam na koncercie Tshesuawa Mozzilli i on też przyłatywał jakieś stereo o antyloreancji, ryzykowaniu, fanatyzmie duchowym... takeście wszyscy sterotypem podszyci?
ja ani nie widzę antygejowskich bojówek w moherach na ulicach, ludzie uprawiają seks statystycznie jak wszędzie zapewne, a medioznawcy z portu drzewnego niekoniecznie prostują reszcie miasta przekaz na jedyny prawdziwy
![]()
a że sie Wam w oczach rozłazi, ba, jesteście Rozlaźnięte Włókienniczki, ot co!
![]()
oj matko Fri wypękłam
![]()
... Proponuję uraczyć to toastem z ciepłym sokiem imbirowym
w czeluściach jednej z toruńskich piwnic pubnych
Kicorek pisze:Widocznie trafiłyście w czuły punktGeorg-inia pisze:no widzisz, Aga? i za co? za jedno małe pytanko? taka tyrada?![]()
![]()
Kicorek pisze:To sie Włokienniczkom dostało![]()
Ja w pracy mam wielki monitor panoramiczny i nic mi się nie rozjeżdża, za to w domu - owszem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, puszatek, Wojtek i 1065 gości