III.Fritt&Gizz. Permanentny Blues...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 18, 2009 13:48 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

magdaradek pisze:Georg-inia prawdę rzecze :twisted: rozlazłaś się Fri :P

:ryk:

Sorry...

A mnie się nic nie rozłazi..tzn. nie mnie jako mnie tylko ja nie widzę rozlaźnietego forum przez podpis Fri...ale zwoalowałam ... :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro lis 18, 2009 14:08 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

Asia_Siunia pisze:
magdaradek pisze:Georg-inia prawdę rzecze :twisted: rozlazłaś się Fri :P

:ryk:

Sorry...

A mnie się nic nie rozłazi..tzn. nie mnie jako mnie tylko ja nie widzę rozlaźnietego forum przez podpis Fri...ale zwoalowałam ... :mrgreen:

ha! a ja wiem dlaczemu my z Georg-inią widzimy rozlazłą Fri a Asia_Siunia nie. No bo Wy jesteście niemal z tego samego miasta, a do Łodzi jednak daleko to i Fri sieu rozlazła :D :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 18, 2009 14:18 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

a może w Krzyżakowie się nie wolno przyznać, że się rozłazi... a u nas bardziej multi-kulti to i tolerancja większa... 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 18, 2009 14:43 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

sieje pije do obiadu?! :twisted: co Wy z tym ciemnotoruństwem, doprawdy :evil: w poniedziałek byłam na koncercie Tshesuawa Mozzilli i on też przyłatywał jakieś stereo o antyloreancji, ryzykowaniu, fanatyzmie duchowym... takeście wszyscy sterotypem podszyci? :twisted: ja ani nie widzę antygejowskich bojówek w moherach na ulicach, ludzie uprawiają seks statystycznie jak wszędzie zapewne, a medioznawcy z portu drzewnego niekoniecznie prostują reszcie miasta przekaz na jedyny prawdziwy :twisted:

a że sie Wam w oczach rozłazi, ba, jesteście Rozlaźnięte Włókienniczki, ot co! :mrgreen:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro lis 18, 2009 14:47 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

Fri pisze:sieje pije do obiadu?! :twisted: co Wy z tym ciemnotoruństwem, doprawdy :evil: w poniedziałek byłam na koncercie Tshesuawa Mozzilli i on też przyłatywał jakieś stereo o antyloreancji, ryzykowaniu, fanatyzmie duchowym... takeście wszyscy sterotypem podszyci? :twisted: ja ani nie widzę antygejowskich bojówek w moherach na ulicach, ludzie uprawiają seks statystycznie jak wszędzie zapewne, a medioznawcy z portu drzewnego niekoniecznie prostują reszcie miasta przekaz na jedyny prawdziwy :twisted:

a że sie Wam w oczach rozłazi, ba, jesteście Rozlaźnięte Włókienniczki, ot co! :mrgreen:

:ryk: :ryk: oj matko Fri wypękłam :ryk: :ryk: ... Proponuję uraczyć to toastem z ciepłym sokiem imbirowym :piwa: w czeluściach jednej z toruńskich piwnic pubnych
Ostatnio edytowano Śro lis 18, 2009 14:48 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Post » Śro lis 18, 2009 14:48 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

my łódzkie włóczki za to jezdeśmy bardzo ciekawe, bo jak sieu już rozlaźniem, to jak miło się nasze wneutrza odkrywa po nitce do kłębka, o! :twisted: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 18, 2009 14:48 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

uuuuu, patriotyzm lokalny siem odezwał :ryk:

Georg-inia

Post » Śro lis 18, 2009 14:49 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

To sie Włokienniczkom dostało :ryk:

Ja w pracy mam wielki monitor panoramiczny i nic mi się nie rozjeżdża, za to w domu - owszem :twisted:

Podpis jest za szeroki i tyle. Asia_Siunia się wam nie rozłazi? Jeżeli nie, to pewnie dlatego, że ma spacje między banerkami i część przeskakuje do drugiego wiersza, bo w sumie jej podpis jest jeszcze szerszy niż Fri.

A na koniec rzucę cytacikiem z działu technicznego: "podpis (grafika i tekst) nie powinien przekraczać wymiarów 500 na 200 pikseli"

:mrgreen:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro lis 18, 2009 14:55 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

Ha! Pouciekały :twisted:

Kicorek

Post » Śro lis 18, 2009 14:57 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

Kicorek pisze:To sie Włokienniczkom dostało :ryk:

...............
A na koniec rzucę cytacikiem z działu technicznego: "podpis (grafika i tekst) nie powinien przekraczać wymiarów 500 na 200 pikseli"

no widzisz, Aga? i za co? za jedno małe pytanko? taka tyrada? :twisted: poza tym taka ze mnie włókienniczka jak z Georga przytulak :roll:

też się zdziwiłam, niektórzy mają jakieś fory chyba, bo jak wstawiłam jeszcze jeden malutki bannerek w podpis, to od razu zjebki od moda na pw dostałam, a tu proszę 8)

Georg-inia

Post » Śro lis 18, 2009 15:00 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

A nie :!: Jestem i trwam na posterunku krzyżackim jakem Dziewczyna z Mazur :wink:

Asia_Siunia

Post » Śro lis 18, 2009 15:05 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

Georg-inia pisze:no widzisz, Aga? i za co? za jedno małe pytanko? taka tyrada? :twisted:
Widocznie trafiłyście w czuły punkt 8)

A ty możesz wstawić sobie jeszcze coś o szerokości około 90 pikseli i wysokości do 200 pikselków :mrgreen:

Kicorek

Post » Śro lis 18, 2009 15:06 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

Asia_Siunia pisze:
Fri pisze:sieje pije do obiadu?! :twisted: co Wy z tym ciemnotoruństwem, doprawdy :evil: w poniedziałek byłam na koncercie Tshesuawa Mozzilli i on też przyłatywał jakieś stereo o antyloreancji, ryzykowaniu, fanatyzmie duchowym... takeście wszyscy sterotypem podszyci? :twisted: ja ani nie widzę antygejowskich bojówek w moherach na ulicach, ludzie uprawiają seks statystycznie jak wszędzie zapewne, a medioznawcy z portu drzewnego niekoniecznie prostują reszcie miasta przekaz na jedyny prawdziwy :twisted:

:ryk: :ryk: oj matko Fri wypękłam :ryk: :ryk: ... Proponuję uraczyć to toastem z ciepłym sokiem imbirowym :piwa: w czeluściach jednej z toruńskich piwnic pubnych

a ja na to bardzo cheutnie :mrgreen: co więcej, myśleu, że by się i piernikowy sok jaki odnalazł, skoro już na grząskim gruncie toruńskim walczyć o swe dobre imię przyszło... :twisted:

od miesięcy mam taki banerek, nie inny i dopiero teraz się Wam porozjeżdżało? :twisted:
to trza będzie zrewidować, skoro w Łodzi źle się czyta :roll:
Obrazek

Fri

Post » Śro lis 18, 2009 15:07 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

Kicorek pisze:
Georg-inia pisze:no widzisz, Aga? i za co? za jedno małe pytanko? taka tyrada? :twisted:
Widocznie trafiłyście w czuły punkt 8)

fczuły - nie, ale ostatnio zmasowany atak jakiś czy inna pandemia... przykre, że przez kilku poyebańców do tak fajnego kulturalnego, otwartego, studenckiego miasta przylgło i śmierdzi do dziś, i to po całości :roll: i nawet inni kulturalni, otwarci i światli ludzie dali się na to nabrać i powtarzajo :?
Obrazek

Fri

Post » Śro lis 18, 2009 15:17 Re: III.Frideł & Gizmoń. Nowywont!

Kicorek pisze:To sie Włokienniczkom dostało :ryk:

Ja w pracy mam wielki monitor panoramiczny i nic mi się nie rozjeżdża, za to w domu - owszem :twisted:

wniosek Kicor? NIE SIEDŹ W DOMU PRZED KOMPEM!
Obrazek

Fri

[poprzednia][następna]