Bez Ciebie gasnę - Jack w szafie. Kocham Jacka a on ma DOM!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 20, 2008 9:27

Georg-inia pisze:
mokkunia pisze:Dzięki dziewczyny, że jesteście i lubicie Jacka :) Ja gram w totka ostatnio, jak wygram kupuję dom i Jack będzie miał swój pokój w nim :) I zostanie na zawsze z nami 8)

no patrz, że ja na to nie wpadłam,,, lecę do kolektury ;)

No ja już się chwytam wszystkiego, skoro nikt po Jacka nie dzwoni, nie pisze :(

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw lis 20, 2008 9:28

mokkunia pisze:No ja już się chwytam wszystkiego, skoro nikt po Jacka nie dzwoni, nie pisze :(

u nas to samo, cisza absolutna :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lis 20, 2008 9:42

Georg-inia pisze:
mokkunia pisze:Dzięki dziewczyny, że jesteście i lubicie Jacka :) Ja gram w totka ostatnio, jak wygram kupuję dom i Jack będzie miał swój pokój w nim :) I zostanie na zawsze z nami 8)

no patrz, że ja na to nie wpadłam,,, lecę do kolektury ;)

lećcie, a jak wygracie, to się podzielicie prawda? :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw lis 20, 2008 10:48

Też ostatnio kilka razy wysłałam ale nie było się czym dzielić :lol:

Jackusiu trzymamy kciuki za domek :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lis 20, 2008 11:09

Matko, zatrzymałam się na etapie, że zaczęłaś z dużą dozą niechęci szukać Jackowi domku. A tu takie wieści :( . Bardzo współczuję, sytuacja patowa :? .
Też nie mogę znaleźć domku Jerzykowi, który stresuje Myszkę, ale w porównaniu z tym co u Was to sielanka.
Domku, znajdź się prędzej.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw lis 20, 2008 14:17

No to ja tez biegne do kolektury. Jakby co, zbuduje Wam piekne pro kocie domiska. Szkoda, ze wtym zyciu tyle rozbija sie o nudne pieniadze :twisted:
Biegne...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 20, 2008 14:50

Ale milionerek będzie na forum!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Czw lis 20, 2008 15:42

Ja też wysłałam, ale tylko jeden kwadracik za 2 zł :oops:

ale jak mam wygrać, to i na 1 kwadracik wygram, o :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw lis 20, 2008 21:56

pisiokot pisze:ale jak mam wygrać, to i na 1 kwadracik wygram, o :!:

Dobre podejście. Ja tym razem nie liczę na wygraną - za duża konkurecja, choćby tu na forum :lol:

dorota_d

Od: Wto wrz 23, 2008 20:40

Post » Pt lis 21, 2008 10:02

no i nie wygrałam :( (Mój TŻ też, chociaż rorzutnie wysłał 3 kwadraciki :D )

Tak więc Jack, zachowuj się, musisz się jakoś z chłopakami dogadywać na razie i już :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lis 21, 2008 10:11

pisiokot pisze:no i nie wygrałam :( (Mój TŻ też, chociaż rorzutnie wysłał 3 kwadraciki :D )

Tak więc Jack, zachowuj się, musisz się jakoś z chłopakami dogadywać na razie i już :!:

Tak, tak Jack!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja taz nie wygralam (to teraz biegne sie podmalowac, bo podobno kto nie ma szczescia w grach... :roll: )
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lis 21, 2008 12:11

Najpięknieszy kot na formu szuka domku!!!
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Pt lis 21, 2008 13:29

Weekend się zbliża więc będzie dobrze. Planuję go spędzić w domu z kotami, bo widzę, że kiedy jesteśmy z nimi, dużo, długo, poświęcamy im więcej czasu sytuacja jest w miarę opanowana. A nwet jak coś się dzieje możemy szybko interweniować.
A mi fajnie z nimi jest, więc będzie wilk syty i owca cała :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt lis 21, 2008 13:48

mokkunia pisze:Weekend się zbliża więc będzie dobrze. Planuję go spędzić w domu z kotami, bo widzę, że kiedy jesteśmy z nimi, dużo, długo, poświęcamy im więcej czasu sytuacja jest w miarę opanowana. A nwet jak coś się dzieje możemy szybko interweniować.
A mi fajnie z nimi jest, więc będzie wilk syty i owca cała :D

Zupelnym zbiegiem okolicznosci mamy identyczne plany weekendowe :wink:
Prosze, wyglaskaj Jacka i reszte druzyny od cioteczki :)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lis 21, 2008 14:20

jerzykowka, a ja myślałam, że się w weekend na Pyrkot wybierasz? :lol: bo na pierwszym miejscu listy obecności jesteś.

pewnego dnia w pracy przeczytałam cały wątek Jacka: od pierwszej strony do ostatniej. zajęło mi to na pewno ponad godzinę. kilka razy byłam bliska łez, bo się bardzo wzruszałam. świetna historia. niby taka zwyczajna, ale niesamowicie pisana przez mokkunię.

co do obecnej sytuacji: bardzo często tymczas, który najpierw dostaje baty, gdy już poczuje się pewniej, sam zaczyna terroryzować pozostałe koty. u mnie też tak było parę razy, chociaż najciekawszym przykładem jest Matylda, która od pierwszego dnia u mnie czuła się rezydentem (a była tymczasem) i lała wszystkich gdzie popadło. koniec końców została na stałe (nie dlatego, że nie umiałam jej oddać, ale ona zostawia bobki za sobą po urazie) i nadal próbuje szefować, ale najmłodszy Puder (4 mies.), który jest u mnie od 4 tygodnia swojego życia, jest naturalnym samozwańczym szefem stada i teraz nawet Matylda poczuła się trochę niepewnie. ale się rozpisałam :roll: :oops: :wink:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

[poprzednia][następna]