Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:a ja robię wielkie prasowanie
Ja robiłam..Wczoraj w pracy!![]()
w pracy![]()
![]()
![]()
to musicie to prasowac![]()
![]()
A jak! Przecież ubrań nie będziesz sprzedawać wygniecionych..Niektóre trzeba wyprasować. Qrczę, ja tam nie mogę pracować..Wypłaty mi braknie za chwilę..![]()
znowu cos kupilaś![]()
![]()
Tak..![]()
![]()
Straszne..![]()
czemu straszne![]()
no ,pochwal się
To by trzeba ubrać..![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Na razie lecę po zakupy. Kocie, bo im kuwetki trzeba.![]()
zepsuły kuwetkę![]()
![]()
Wojkor pisze:Czekoladka napisz do amyszki lub gattarki![]()
i doberek kochani!![]()
tosiula pisze:Iris i Lafi są takie małe, czy drapak taki duży?
Dorota pisze:
Wpadam na moment.
Jestem zapracowany po uszy.
Mru
Hannah12 pisze:Dzięki za Iryskę.
Ja mam już kuwetę trzy lata i nie zamierzam jej wymieniać, chociaż Haker ja na zewnątrz też podrapał.
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:a ja robię wielkie prasowanie
w pracy![]()
![]()
![]()
![]()
A jak! Przecież ubrań nie będziesz sprzedawać wygniecionych..Niektóre trzeba wyprasować. Qrczę, ja tam nie mogę pracować..Wypłaty mi braknie za chwilę..![]()
znowu cos kupilaś![]()
![]()
Tak..![]()
![]()
Straszne..![]()
czemu straszne![]()
no ,pochwal się
no to wieczorkiem chcę zobaczyć foteczki![]()
kalair pisze:Ratunku! Duża chce nas wykończyć..najpierw nam zmieniła żwirek, a teraz toaletę..Co Ona myśli, że my tak szybko się przestawimy?! Nawet nie zdążyłyśmy się oswoić ze żwirkiem..
Chyba się buntować zaczniemy.
.Iris i Lafi![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:a ja robię wielkie prasowanie
w pracy![]()
![]()
![]()
![]()
znowu cos kupilaś![]()
![]()
Tak..![]()
![]()
Straszne..![]()
czemu straszne![]()
no ,pochwal się
no to wieczorkiem chcę zobaczyć foteczki![]()
Chyba się nie da, bo wyprałam, jutro może.
ok![]()
ale chociaż powiedz co to![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 59 gości