Femka pisze:Marcelibu pisze:Pierwszy raz słyszę, żeby lekarz sie moim doopiszczem interesował. Niby lepiej niż nikt...z drugiej strony
![]()
![]()
![]()
rozwaliłaś mnie przy Wielkiej Sobocie,kobieto
Mła?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Marcelibu pisze:Pierwszy raz słyszę, żeby lekarz sie moim doopiszczem interesował. Niby lepiej niż nikt...z drugiej strony
![]()
![]()
![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Pierwszy raz słyszę, żeby lekarz sie moim doopiszczem interesował. Niby lepiej niż nikt...z drugiej strony
![]()
![]()
![]()
Mła?
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Pierwszy raz słyszę, żeby lekarz sie moim doopiszczem interesował. Niby lepiej niż nikt...z drugiej strony
![]()
![]()
![]()
Mła?
tła
Marcelibu pisze:Pierwszy raz słyszę, żeby lekarz sie moim doopiszczem interesował. Niby lepiej niż nikt...z drugiej strony
ajmk pisze:Marcelibu pisze:Pierwszy raz słyszę, żeby lekarz sie moim doopiszczem interesował. Niby lepiej niż nikt...z drugiej strony
Marcelibu wrzuć na luz... Lekarz to zła partia. Tak mało bidoki zarabiają... Marne 16-17 tysięcy miesięcznie. MIERZ WYŻEJ
ewung pisze:Dla Bandy Kulawego oraz Femki kotki cztery przesyłają serdeczne życzenia świateczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości