Hannah12 pisze:WOW ale fajny
Powiedzmy, że Ci wierzę...
Oczywiście wpatrywały się w żyrandol, bo coś tam musiało być, chociaż ja niczego nie widziałam. Ale ja nie kot..Wyobraźni jak kot też nie mam...
Moderator: Estraven
Hannah12 pisze:WOW ale fajny
kalair pisze:Hannah12 pisze:WOW ale fajny
Powiedzmy, że Ci wierzę...![]()
![]()
Oczywiście wpatrywały się w żyrandol, bo coś tam musiało być, chociaż ja niczego nie widziałam. Ale ja nie kot..Wyobraźni jak kot też nie mam...![]()
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:WOW ale fajny
Powiedzmy, że Ci wierzę...![]()
![]()
Oczywiście wpatrywały się w żyrandol, bo coś tam musiało być, chociaż ja niczego nie widziałam. Ale ja nie kot..Wyobraźni jak kot też nie mam...![]()
![]()
Oj, ci Duzi...
Nieraz sa slepi jak krety...
Nie widza tego, co jest oczywiste...
Mru filozoficzny
kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:Cześć Irisko! A czy lubisz spać na komputerze, bo ja bardzo !
Cześć Kropciu!![]()
Uwielbiam! Jak Duża siedzi przy komputerze, to ja zaraz tam idę! Ale czasem mnie stamtąd wyrzucają..Bo mówią, że się ze mnie sypie..Niby włoski...
Iris
No też coś! Sypie sie ? To na pewno kurz a nie Twoje futerko!
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:Cześć Irisko! A czy lubisz spać na komputerze, bo ja bardzo !
Cześć Kropciu!![]()
Uwielbiam! Jak Duża siedzi przy komputerze, to ja zaraz tam idę! Ale czasem mnie stamtąd wyrzucają..Bo mówią, że się ze mnie sypie..Niby włoski...
Iris
No też coś! Sypie sie ? To na pewno kurz a nie Twoje futerko!
Aż tak to chyba nie jestem zakurzona![]()
Ale włoski sypać się muszą! Przecież każdy porządny kot zmienia włoski! To co? Duzi tego nie wiedzą?
Iris Zdziwiona[/quote
Wcale nie powiedziałam ze to Ty jesteś zakurzona, a wręcz przeciwnie Irisko!
moś pisze:Dobrywidzisz, wchodze tu predzej niz do swojego watku

kalair pisze:moś pisze:Dobrywidzisz, wchodze tu predzej niz do swojego watku
Mosiuniu!! Jakże się cieszę!![]()
![]()
![]()
Normalnie zszokowałaś mnie!![]()
![]()
To chyba o ten inwentarz chodzi...![]()
![]()
Kochana Mośku-dla Ciebie-Lafinka
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Dobrywidzisz, wchodze tu predzej niz do swojego watku
Mosiuniu!! Jakże się cieszę!![]()
![]()
![]()
Normalnie zszokowałaś mnie!![]()
![]()
To chyba o ten inwentarz chodzi...![]()
![]()
Kochana Mośku-dla Ciebie-Lafinka
NapewnoJaka piekna lafinka, jesien mi sie przypomniala, te kolorki(ikonka rozmarzona)

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.bubor pisze:
Sielanka już sie skończyła bo musałem wpakować w Kropciowy pyszczek pół pastylki i upaćkać ją maścią a pannica barrrdzo tego nie lubi , znów sie skończyło na syczeniu i machaniu łapkami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 14 gości