Bungo pisze:Marcelibu - mogę Ci tego "ślicnego, mądrego i gzecnego" kociacka pożyczyć i to w realunIe jestem taka skąpa jak pewna koleżanka z Łodzi
![]()
koleżanka z Łodzi czytać umie i poniała aliuzju

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Marcelibu - mogę Ci tego "ślicnego, mądrego i gzecnego" kociacka pożyczyć i to w realunIe jestem taka skąpa jak pewna koleżanka z Łodzi
![]()
mogę zabrać choćby jutro Bungusia...Bungo pisze: OddaćW życiu
![]()
![]()
(chyba że Tobie
)
ja nie pożyczę kotka, tylko mogę zabrać na stałeczitka pisze:A jak już pożyczysz Bungusia
to nie ja, to Marcelibuczitka pisze: Ziemowicie! Ponieważ już wiesz, jak się wstawia Niemoja do podpisu- raz jeszcze serdecznie dziekuję!
ziemowit pisze:to nie ja, to Marcelibuczitka pisze: Ziemowicie! Ponieważ już wiesz, jak się wstawia Niemoja do podpisu- raz jeszcze serdecznie dziekuję!
czitka pisze:A ja ciągle tak samo 8O![]()
To teraz długo nie wyjdzie.....![]()
Dzielny Buguś, bardzo dzielny.....
to nie ja - kot należy się Marcelibuczitka pisze:ziemowit pisze:to nie ja, to Marcelibuczitka pisze: Ziemowicie! Ponieważ już wiesz, jak się wstawia Niemoja do podpisu- raz jeszcze serdecznie dziekuję!
A Ty! A Ty!![]()
Chcesz Niemoja też? W nagrodę?
z jakim wyjatkiem?Bungo pisze: To święty kot jest (z wyjątkiem wiszenia na klamce, wycia pod drzwiami i galopad o 5 rano)
Femka pisze:Bungo pisze:Marcelibu - mogę Ci tego "ślicnego, mądrego i gzecnego" kociacka pożyczyć i to w realunIe jestem taka skąpa jak pewna koleżanka z Łodzi
![]()
koleżanka z Łodzi czytać umie i poniała aliuzjuchytra niejestem, pożyczyłam Szczypiory Marcelibu do jutra do 14.30
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości