Kitka, Cyryl, Hestia i Alma - cz. 4 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 30, 2007 9:14

kciuki za kochanego kurczaka :ok: i resztę ferajny na wygnaniu :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt lis 30, 2007 11:20

Nadrabiam zaległości - i cieszę się, że już lepiej. Tak trzymać.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Pt lis 30, 2007 13:27

Bez szwów to już będzie z górki, kciuki cały czas aby Wam czas szybciej minął i aby wszyscy znów byli razem.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pt lis 30, 2007 13:29

Kicorku, jak to dobrze, że Hestia juz bez kołnierza i szwy zdjęcie - teraz już bedzie z gorki :wink:

Przepraszam za dygresję, ale

izaA pisze:mam jeszcze jeden pomysł...wejdź tu:
www.unikalni.pl i zobacz jakie sa ceny...wystaw swoje rzeczy w kilku miejscach...mogę Cię skontaktować z właścicielką unikalnych.

skorzystałam z podpowiedzi Izy i kupiłam .... cudną torbę na zakupy z namalowaną kotką syjamską. Jestem przeszczęsliwa (chociaz torba dopiero w drodze) :oops:
Aga, takie artystyczne cudenka jak Twoje aniołki czy gwiazdki na pewno prędzej znajdą nabywców w galerii niz na allegro. posłuchaj Izy :wink:
Ostatnio edytowano Wto gru 04, 2007 15:24 przez Amica, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pt lis 30, 2007 13:43

Brawo dla najczystszego kurczaka.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt lis 30, 2007 14:01

Hestia chyba zadowolona, że może się wreszcie porządnie umyć i wygodnie położyć :)
No i rano gówienko trafiło do kuwety, mam nadzieję, że ta tendencja już się utrzyma 8)

Zapomniałam napisać, że Alma, jak ją mama podniesie i zbliży do niej twarz, to ją liże po czole. Mnie lizała po nosie :1luvu:
Jutro wreszcie wpadnę do łobuzów w odwiedziny :)

A Kitka ma raj, wyleguje się na parapecie nad kaloryferem do woli, wygląda przez okno i czasem nawet miewa półsekundowe głupawki 8O :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt lis 30, 2007 14:40

teraz to juz z gorki :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt lis 30, 2007 15:07

Mocne kciuki za kurcaka :wink: :ok:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pt lis 30, 2007 19:14

Dobry, wcale sie hestii nie dziwie tez bym wylizala wszystko co stanie mi na drodze ze szczęścia w takim wypadku :lol: :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt lis 30, 2007 23:05

Amica pisze:Kocorku, jak to dobrze, że hestia juz bez kołnierza i szwy zdjęcie - teraz już bedzie z gorki :wink:

Przepraszam za dygresję, ale

izaA pisze:mam jeszcze jeden pomysł...wejdź tu:
www.unikalni.pl i zobacz jakie sa ceny...wystaw swoje rzeczy w kilku miejscach...mogę Cię skontaktować z właścicielką unikalnych.

skorzystałam z podpowiedzi Izy i kupiłam .... cudną torbę na zakupy z namalowaną kotką syjamską. Jestem przeszczęsliwa (chociaz torba dopiero w drodze) :oops:
Aga, takie artystyczne cudenka jak Twoje aniołki czy gwiazdki na pewno prędzej znajdą nabywców w galerii niz na allegro. posłuchaj Izy :wink:

Byłam dziś u pani Renaty...rozmawiałam o Tobie...życzy powodzenia, ale uważa, że allegro nie jest miejscem na taką sprzedaż, bo tam ludzie kupują byle najtaniej. Oczywiście zaprasza do przesłania zdjęć twoich prac. Warunkiem są zdjęcia na białym tle - można wymazać w edytorze zdjęć. Po zalogowaniu - pojawi się możliwość przesłania fotek...

Amica, cieszę się, że mogłaś znaleźć coś dla siebie...ja poszłam w Anioły p. Renaty :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Sob gru 01, 2007 20:14

Nigdy w życiu nic nie sprzedawałam i chyba do tego jeszcze nie dojrzałam, jakoś mi dziwnie.
A wczoraj obdziergałam po raz pierwszy w życiu bombki, dwie, ale zmieniły właściciela, zanim zdążyłam im zrobić zdjęcia. Jak ubiorę następne, to zaprezentuję 8)

Byłam dziś na wystawie kotów organizowanej po raz pierwszy przez EKKR, na Kole. Bardzo sympatycznie jak dla mnie, zarówno z punktu widzenia zwiedzającego, jak i potencjalnego wystawcy 8)
Przede wszystkim spokój, żadnych ryczących reklam z głośników, stewardzi chodzili po spóźnialskich i dopiero jak nie znaleźli, to wzywano przez mikrofon, a mimo to widziałam, że na ringu szło wszystko sprawnie, przynajmniej tak to wyglądało z mojej strony. Z kolei zwiedzający nie musieli krzyczeć do siebie, żeby podzielić się uwagami, ani do wystawców, żeby o coś zapytać :twisted:
Bardzo przyjazna wystawa :)

Nabyłam na niej suche dla kotów, bo mama straszyła, że głodomory ją zjedzą żywcem, jak nie uzupełnię zapasów :twisted:
Żarełko kupiłam i kazałam wydzielać, bo z Almy zaczyna się robić grubasek :?
A do żarełka jako dodatek był szeleszczący tunelik do zabawy :)

Cyryl wyszedł mnie przywitać, dał się wygłaskać, ale nie był podekscytowany moją wizytą ;). Alma wyszła później, widocznie miała ważniejsze sprawy ;)
Nowa zabawka chyba się spodobała, w każdym razie obwąchana została dokładnie i wypróbowana na różne sposoby 8)
Później łobuzom obcięłam szpony, rudy oczywiście burczał, za to Alma uznała to za niezłą zabawę i obgryzała nożyczki :lol:
Wciąż jeszcze pachnie kociakiem, i umyła mi nos :love:
Przed moim wyjściem leżała mi na rękach do góry brzuszkiem i obie byłyśmy zadowolone :)

A po powrocie do domu mały spacerek Hestii, kolacyjka i dwie damesy teraz śpią 8)

Pstryknęłam fotki wygnańcom, jakości kiepskiej, ale pamiątkowe :twisted: (miniaturki oczywiście da się powiększyć)

Odbiór techniczny nowego sprzętu:
Obrazek

Wujkowi można dać po głowie: :twisted:
Obrazek

Tygrys i surykatka: ;)
Obrazek

Latający Holender: ;)
Obrazek

Doleciał i złapał: 8)
Obrazek Obrazek

Rudy solo, na szerokim, wygodnym parapecie:
Obrazek

Dzidzia przed snem:
Obrazek

Kicorek

Post » Sob gru 01, 2007 20:53

Tunel to super zabawka.
Ale miałaś pracowity dzionek.
Kicorek wkleiłam w naszym wątku fotki aniołka i innych na dowód, że doszły w stanie idealnym.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob gru 01, 2007 23:48

Widziałam i odpisałam :)

Zapomniałam napisać, że rujka poszła sobie precz, jakoś chyba od dwóch dni jest spokój 8)

A Almie urosły śliczne wibrysy, takie pozakręcane. Niestety Hestia była fryzjerem i obgryzała je córce - zazdrościła? :wink:
W środę mam być przed południem u mamy, bo jacyś elektrycy przychodzą. Jak będzie światło, to spróbuję zrobić zdjęcia.

Obejrzałam dziś wieczorem program "Jak oni śpiewają" na Polsacie. "Obejrzałam" to zbyt duże słowo, ale program pożyteczny - podśpiewując wydziergałam nową koronkową koszulkę dla bombki :lol:

Kicorek

Post » Sob gru 01, 2007 23:50

Kicorku , sliczne zdjecia , szczególnie surokatki :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie gru 02, 2007 1:11

Sliczne rude dooopy w tunelu ;)

A Hestii już z górki będzie, to na pewno.
W końcu jak się może umyć, to podstawa ;)

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

[poprzednia][następna]