Wyć się też chce - z bezsenności

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:a jest w ogóle szansa na cofniecie/zahamowanie procesu?
KotkaWodna pisze:no to niech się chłopak bierze lepiej do roboty....
A possibility of analytical errors exists for both measurements when using a ratio. A study published in Veterinary Clinical Pathology compared urine creatinine measures on canine urine samples on several analyzers including a reference laboratory analyzer and the VetTest® Chemistry Analyzer. This study found that the VetTest® analyzer underestimated urine creatinine concentrations. This inaccuracy could lead to errors in interpretation of results.
PcimOlki pisze:Burza jednak przeszła górą, ale pioruny były fajne.
Olek jeszcze siedzi na balkonie i czeka na następne.
wjwj1 pisze:PcimOlki pisze:Burza jednak przeszła górą, ale pioruny były fajne.
Olek jeszcze siedzi na balkonie i czeka na następne.
Pcim, znasz się na burzach? Ludzie piszą iż burza może jedzenie zniszczyć![]()
http://chatul.pl/viewtopic.php?t=1149&s ... 951180623f
Ze zdumieniem przecieram oczy, no ale zaraz mam żarcie kotu robić a zanosi się na burze ...
aniaposz pisze:Pcim, mnie zastanawia jedno - jak to możliwe, że nerkowy kot ma tak dobry SG? Bo 1.030 to przecież i u zdrowego kota całkiem w porzo. Moje koty miewały 1.032 albo 1.034 i weci byli zadowoleni. A jak raz wyszło 1.041, to kazali dopajać. U nerkowych kotów to chyba standardem powinno być 1.020 albo poniżej...?
PcimOlki pisze:Zakupiłem dziś:
- poziomicę laserową, bo:
A. Ma fajny statywik i wydawało mi się, że śrubka będzie pasować do mojego aparatu. Dobrze mi się wydawało.
B. Moze uda się optykę poziomej kreski sprowadzić do punktu bez destrukcji, więc będę miał zabawkę dla futer.
C. Może się kiedyś przyda do remontu.
Trzy w jednym za 3 dychy.
- słomki do napojów
- paski odblaskowe z mechanizmem zaciskania
- zestaw małęj majsterkowiczki, który jest najważniejszy
Rozpoczynam edukację majstrowania.
Znacie jakieś poradniki dla majsterkowiczki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], zuza i 96 gości