MILUSIA z Katowic-prośba o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 06, 2007 21:51

CoToMa pisze:
Femka pisze:
ko_da1 pisze:Milusia i Dzwoneczek i Chudini iiiiiiiiii o rany :strach: :ryk:

ostatnie takie trio :D
tylko co na to Iwonka :twisted:

Jakie trio? Ja jeszcze Myszaka dorzucę :twisted:
W pakiecie z Królikiem :roll:

skoro Ty dwa zwierzaki, to ja nieśmiało jeszcze cholernicę Zośkę dołożę. Też potrafi nieźle krwi napsuć :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt lip 06, 2007 21:54

Femka pisze:
CoToMa pisze:
Femka pisze:

skoro Ty dwa zwierzaki, to ja nieśmiało jeszcze cholernicę Zośkę dołożę. Też potrafi nieźle krwi napsuć :D

To ja dorzucę jeszcze śpiewającego persa z sąsiedztwa. Pełnojajecznego i ostatnio ogolonego na pudla :twisted:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt lip 06, 2007 22:06

CoToMa pisze:
Femka pisze:
CoToMa pisze:
Femka pisze:

To ja dorzucę jeszcze śpiewającego persa z sąsiedztwa. Pełnojajecznego i ostatnio ogolonego na pudla :twisted:

Mój Koraliś też lubi sobie pomarudzić w czasie łażenia po mieszkaniu, to może też się nada Iwonce... :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Sob lip 07, 2007 10:59

Cioteczki, nie uwierzycie :D
Milusia śpi sobie spokojnie w swoim koszyczku, na swojej różowej podusi, a tu nagle Zosia pakuje się do niej... zamarłam... co teraz będzie? czy poleje się krew??

Leżą obie przytulone do siebie w małym Milusiowym koszyku, a Milusia... szoruje Zoście brudasowi foooterko :dance: :dance2: :dance:
Zoska mruży oczka i łaskawie daje się myć :D

coraz bardziej jesteśmy rodziną :1luvu:
Obrazek

Femka

Post » Sob lip 07, 2007 11:50

Fotnęłaś????? 8O . Ale zwycięstwo!!!!
Marcelibu

Post » Sob lip 07, 2007 11:52

Marcelibu pisze:Fotnęłaś????? 8O . Ale zwycięstwo!!!!

jak zaczęłam się ustawiać do fotki, to zaczęły się niebezpiecznie kręcić i odeszłam. wolałam, żeby jeszcze razem poleżały. Teraz Zośka zmieniła lokal i przytuliła się do Koralka. Ale ten widok jest u nas codziennością :D
Obrazek

Femka

Post » Sob lip 07, 2007 12:00

no prosze jakie cudne obrazeczki :lol: ja bym z chęciom zobaczyła foto krolisia jakoś nie moge go doszukać :lol: a u mnie rano była wojna Otisa i Kiary o spanie w koszyku , Kiara leżąc na plecach pacała 4 łąpkami w rożnych kierunkach 8) też nie zdążyłam po aparat a widok był zarąbisty :D nawet Otis nie bardzo wiedział co to za sztuka walki i poszedł spać na parapet :ryk:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Sob lip 07, 2007 12:05

ko_da1 pisze:no prosze jakie cudne obrazeczki :lol: ja bym z chęciom zobaczyła foto krolisia jakoś nie moge go doszukać :lol: a u mnie rano była wojna Otisa i Kiary o spanie w koszyku , Kiara leżąc na plecach pacała 4 łąpkami w rożnych kierunkach 8) też nie zdążyłam po aparat a widok był zarąbisty :D nawet Otis nie bardzo wiedział co to za sztuka walki i poszedł spać na parapet :ryk:

zdjęcia Koralika są w wątku Bandy Kulawego :D
Obrazek

Femka

Post » Sob lip 07, 2007 12:07

Przepraszam za OT: Tak czytam Dziewczyny co piszecie, to aż mi się łzy w oczach kręcą. Jak czytam o Waszych dwóch-trzech kotach: jak razem śpią, bawią się, nawet kiedy na siebie fukają. Z badań kardiologicznych wynika, że nie będę się mogła dokocić i Nan mi powiedziała, że muszę Hugo szybko do końca zdiagnozować, bo może być niedobrze, serce przestanie być wydolne nawet w 1,5 roku. Drugi kot odjeżdża w siną dal... kiedy nawet nie zdążył się pojawić na dobre. Płakać mi się chce..., tak bardzo bym chciała, tak bardzo Wam zazdroszczę :crying:
Marcelibu

Post » Sob lip 07, 2007 12:17

Marcelibu pisze:Przepraszam za OT: Tak czytam Dziewczyny co piszecie, to aż mi się łzy w oczach kręcą. Jak czytam o Waszych dwóch-trzech kotach: jak razem śpią, bawią się, nawet kiedy na siebie fukają. Z badań kardiologicznych wynika, że nie będę się mogła dokocić i Nan mi powiedziała, że muszę Hugo szybko do końca zdiagnozować, bo może być niedobrze, serce przestanie być wydolne nawet w 1,5 roku. Drugi kot odjeżdża w siną dal... kiedy nawet nie zdążył się pojawić na dobre. Płakać mi się chce..., tak bardzo bym chciała, tak bardzo Wam zazdroszczę :crying:

Nie możesz przez Hugonka, ale pomyśl, co by się stało, gdyby Hugo nie trafił do Ciebie? Czy ktoś inny miałby czas i cierpliwość tak się nim zajmować, dbać o jego zdrowie? Uratowałaś mu życie :1luvu: . Masz jednego kotka, ale za to jak bardzo absorbującego. I jakiego kruchego zdrowia.
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 08, 2007 19:45

w środę sterylka.
Prosimy o kciuki
po pierwsze, żeby znowu nie została odwoana
po drugie, żeby przebiegła bez problemów
Obrazek

Femka

Post » Nie lip 08, 2007 20:04

kciuki trzymamy
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Nie lip 08, 2007 20:23

Już trzymam, Hugo trzyma, Młoda trzyma, ja trzymam, Hugo trzyma, Młoda trzyma :ok: .... Będzie dobrze!!!!! :1luvu:
Marcelibu

Post » Nie lip 08, 2007 20:30

ooo, moje kciuki w srode pod Twoimi drzwiami sie meldują :ok: -oczywiście

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie lip 08, 2007 20:41

Mała1 pisze:ooo, moje kciuki w srode pod Twoimi drzwiami sie meldują :ok: -oczywiście

zrobię manicure i dobrą kawkę zapodam :ryk:

psa nie mam, więc groźba pożarcia nie występuje :D
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]