aga66 pisze:Święta lubię tylko ta robota mnie zniechęca. Ale cóż zrobić kiedy wszyscy do nas przychodząZ roku na rok mniej mi się chce szykować potrawy świąteczne.
A nie można zrobić składkowych świąt?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Święta lubię tylko ta robota mnie zniechęca. Ale cóż zrobić kiedy wszyscy do nas przychodząZ roku na rok mniej mi się chce szykować potrawy świąteczne.
MaryLux pisze:aga66 pisze:Święta lubię tylko ta robota mnie zniechęca. Ale cóż zrobić kiedy wszyscy do nas przychodząZ roku na rok mniej mi się chce szykować potrawy świąteczne.
Nul pisze:Dzień dobry!
Nul pisze::)
Nie, nie, tylko tak mi się odpowiedziało na karteczkę Gosi
MaryLux pisze:Kraków to część Wrocławia
Nul pisze:MaryLux pisze:aga66 pisze:Święta lubię tylko ta robota mnie zniechęca. Ale cóż zrobić kiedy wszyscy do nas przychodząZ roku na rok mniej mi się chce szykować potrawy świąteczne.
Chyba można. U nas to zwykle tak wygląda, ale jednak ten dom (człowiek), który zaprasza, ma (moim zdaniem) najwięcej roboty, pomimo składkowania…
madrugada pisze:MaryLux pisze:Kraków to część Wrocławia
Rozległy ten WrocławCzy Opole i Katowice też wchłonął?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kotka_Lilka, misiulka i 62 gości