Anna2016 pisze:Miau Ciociababcia taka sama siwa jak moja duża![]()
![]()
Siwe jest piękne!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau Ciociababcia taka sama siwa jak moja duża![]()
![]()
MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Miau Ciociababcia taka sama siwa jak moja duża![]()
![]()
Siwe jest piękne!
MB&Ofelia pisze:Hmmmm... Ptaszek wygląda na łabędzia po kąpieli w orzęsionym stawie, z rozmazaną szminką na dziobie
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Miau Ciociababcia taka sama siwa jak moja duża![]()
![]()
Siwe jest piękne!
Jak widać na zdjęciu
MB&Ofelia pisze:Hmmmm... Ptaszek wygląda na łabędzia po kąpieli w orzęsionym stawie, z rozmazaną szminką na dziobie
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Hmmmm... Ptaszek wygląda na łabędzia po kąpieli w orzęsionym stawie, z rozmazaną szminką na dziobie
Brawo TyCiociu
![]()
Nagrodę funduje moja Teściowa![]()
MaCiuś.
jolabuk5 pisze:Ciociu-Babciu, fajnie wygladasz![]()
MaCiusiu, a jak juz Teściowa złożyła Ci należny hołd, to chociaż wystawiłeś kawałek łapki lub czubek ogonka do podziwiania?
I co dostałeś w prezencie?
Sabcia ciekawska
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Ciociu-Babciu, fajnie wygladasz![]()
MaCiusiu, a jak juz Teściowa złożyła Ci należny hołd, to chociaż wystawiłeś kawałek łapki lub czubek ogonka do podziwiania?
Sabcia ciekawska
Sabciu, dostaliśmy najwspanialszy prezent we wszechświecie !!!
Takiego, wrocławskiego krasnala, który będzie nam przynosił pieniążki i już nigdy nie zabraknie nam miamuśności:![]()
Przede wszystkim jednak podarowała nam SIEBIE!. No, tylko na 3 dni ale i tak lepszy prezent trudno sobie wyobrazić
![]()
![]()
![]()
MaCiuś
jolabuk5 pisze:Ciociu-Babciu, fajnie wygladasz![]()
Sabcia ciekawska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 104 gości