Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Micia. Ja nie lubię Doctorro bo narusza moją kocią książniczkową godmność osobistą! Maćka mię bez pozwolenia, pacza w uszki, w pyś, a czasami nawet wtyka termometra w dupinkę!I daje kuje
![]()
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Micia. Ja nie lubię Doctorro bo narusza moją kocią książniczkową godmność osobistą! Maćka mię bez pozwolenia, pacza w uszki, w pyś, a czasami nawet wtyka termometra w dupinkę!I daje kuje
![]()
Książniczka Ofelja
A lubisz kropluffki? B o ja je uwielbiam i mruczę
Fel
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Micia. Ja nie lubię Doctorro bo narusza moją kocią książniczkową godmność osobistą! Maćka mię bez pozwolenia, pacza w uszki, w pyś, a czasami nawet wtyka termometra w dupinkę!I daje kuje
![]()
Książniczka Ofelja
Fel
Felisiu, może będziesz naszym Kropluffkowym Rycerzem i będziesz bral je za nas, jako nasz obronca?
Sabcia pomysłowa
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Micia. Ja nie lubię Doctorro bo narusza moją kocią książniczkową godmność osobistą! Maćka mię bez pozwolenia, pacza w uszki, w pyś, a czasami nawet wtyka termometra w dupinkę!I daje kuje
![]()
Książniczka Ofelja
Fel
Felisiu, może będziesz naszym Kropluffkowym Rycerzem i będziesz bral je za nas, jako nasz obronca?
Sabcia pomysłowa
Sabciu, chętnie, jeśli się od tego lepiej poczujesz
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Micia. Ja nie lubię Doctorro bo narusza moją kocią książniczkową godmność osobistą! Maćka mię bez pozwolenia, pacza w uszki, w pyś, a czasami nawet wtyka termometra w dupinkę!I daje kuje
![]()
Książniczka Ofelja
Fel
Sabcia pomysłowa
Sabciu, chętnie, jeśli się od tego lepiej poczujesz
Nie wiem, Felisiu, na razie nie mam zleconych kropluffek, ale jakby co - będę o Tobie pamiętać![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Po naradzie z Ofelkową Panią Doktor umówiłam pannicę na jutro na oględziny, na poniedziałek na badania krwi. Zobaczymy co wyniknie z oględzin.
Duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 50 gości