Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Minął kolejny tydzień. Było ciężko zwłaszcza pod koniec bo luty to miesiąc rozliczeniowy więc trzeba było nadrabiać godziny i ostatnie dwa dni miałam do pracy na 13 a nie na 14 jak zawsze. Niby to tylko godzina ale dało się odczuć.
Jak widać są jeszcze fajni faceci na tym świecie a na pewno jest nim jeden z moich kolegów z pracy. To naprawdę fajny gość który nigdy nie odmówi pomocy i zawsze na niego można liczyć. Ostatnie dwa dni chodził ze mną wieczorem do paczkomatu bo zamówiłam kilka rzeczy a wieczorem tak mało przyjemnie chodzić samemu.
Wczoraj też bardzo nas zaskoczył bo na Walentynki dostałyśmy od niego po różyczce - z mojej bardzo ucieszyła się PolaNie musiał bo to przecież święto zakochanych ale to naprawdę miły gest z jego strony.
Pola - moja Walentynka dostała ode mnie smczki, pzytulanki , mizianki i buziaczki. Próbowałyśmy się odpazurzyć ale nie była na to gotowa.
Dziś u nas ładnie i słonecznie z niewielkim mrozikiem a mnie tradycyjnie boli głowa.
Wszystkim Walentynkom życzymy z Polcią wszystkiego naj, naj ......![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Ewuś to nie tylko Święta zakochanych to Święta przyjaźni.
Kotina pisze:Ewa L. pisze:Minął kolejny tydzień. Było ciężko zwłaszcza pod koniec bo luty to miesiąc rozliczeniowy więc trzeba było nadrabiać godziny i ostatnie dwa dni miałam do pracy na 13 a nie na 14 jak zawsze. Niby to tylko godzina ale dało się odczuć.
Jak widać są jeszcze fajni faceci na tym świecie a na pewno jest nim jeden z moich kolegów z pracy. To naprawdę fajny gość który nigdy nie odmówi pomocy i zawsze na niego można liczyć. Ostatnie dwa dni chodził ze mną wieczorem do paczkomatu bo zamówiłam kilka rzeczy a wieczorem tak mało przyjemnie chodzić samemu.
Wczoraj też bardzo nas zaskoczył bo na Walentynki dostałyśmy od niego po różyczce - z mojej bardzo ucieszyła się PolaNie musiał bo to przecież święto zakochanych ale to naprawdę miły gest z jego strony.
Pola - moja Walentynka dostała ode mnie smczki, pzytulanki , mizianki i buziaczki. Próbowałyśmy się odpazurzyć ale nie była na to gotowa.
Dziś u nas ładnie i słonecznie z niewielkim mrozikiem a mnie tradycyjnie boli głowa.
Wszystkim Walentynkom życzymy z Polcią wszystkiego naj, naj ......![]()
![]()
![]()
![]()
Bo kto to kotełkowi obcina pazurki w takie święto ? Można popsuć pozostałe przyjemności .... Oj, Duza, popraw Ty się![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Faktycznie fajny kolega![]()
Oj, u nas dzisiaj też słoneczko dawało. Lubię słońce, ale trochę cięzko się obserwowało ptaki ze słoneczkiem dającym po oczach. Plus odwilż - w tej chwili +2 na termometrze na balkonie. A mi się źle spało w nocy, nie wiem czy jakaś pełnia czy zmiana pogody. Chyba dzisiaj szybko padnę.
MonikaMroz pisze:Pamietam jak opowiadałaś o tej pani co dzwoniła i tak wypytywała
I ciesze sie ze znalazlas dobre buty
Przy chorych nogach to podstawa
Widac ze trafiłaś na profesjonalny sklep![]()
Glaski dla Polci. I zdrowia dla Was![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 13 gości