InkaPigulinka (*) 57, komu kota w worku?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 06, 2020 19:52 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
ewkkrem pisze:Obrazek
Moja Lusia :1luvu: zajęła Dużej łóżko :D
Drops.

To MOJE łóżko, tylko Duża się wpycha

masz rację Lusiu

Ja zwykle miewam rację

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 06, 2020 19:53 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

MB&Ofelia pisze:Lusia. Masz racyję. To przecież oczywistne że łóżeczko należy do kota! No chyba żeby było niewygodmne to wtedy może być Dużej.
Książniczka Ofelja kokosząca-się-na-podusi

Miaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

MaryLux

Post » Czw maja 07, 2020 19:24 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Lusiu, żadne miauuuuuuu. Kołysanki dla synka zaśpiewaj :D
Znowu maluch i znowu chłopak :) .
Ot, taki los :twisted:
Dobrze, że chociaż Tyćka była :1luvu: no i jest Amorka :D
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Czw maja 07, 2020 19:27 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

ewkkrem pisze:Lusiu, żadne miauuuuuuu. Kołysanki dla synka zaśpiewaj :D
Drops.

Nie chce mi się

MaryLux

Post » Czw maja 07, 2020 19:31 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

MaryLux pisze:
Drops.

Nie chce mi się

Luśko, no co Ty??? Dla synka nie zaśpiewasz :placz:
Aaa, tak mi przyleciało do łepka, że Ciocia Bastet to nie tylko dziewczynek nam nie chce przysposobić ale żadnej krówki ani pingwinka nie miała :( . Może trzeba jej podesłać?
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Czw maja 07, 2020 19:45 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Miau Lusia. Co u Cię ? Duża mi nie zrobiła jeszcze zdjęcia, bo była w pracy i wróciła zmęczona, a potem powiedziała, że chyba schudła tylko nie stad co trzeba. Nie wiem co to znaczy schudła, ale skoro ona lamentuje to to nie jest nic dobrego.
Chiko

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Czw maja 07, 2020 19:47 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Chikita pisze:Miau Lusia. Co u Cię ? Duża mi nie zrobiła jeszcze zdjęcia, bo była w pracy i wróciła zmęczona, a potem powiedziała, że chyba schudła tylko nie stad co trzeba. Nie wiem co to znaczy schudła, ale skoro ona lamentuje to to nie jest nic dobrego.
Chiko

Chiko, ja podejrzewam, że to Ty nie chcesz siąść spokojnie, statecznie, dostojnie na dupce i dlatego Duża nie może porządnego zdjęcia zrobić :twisted: . Wiercipięta jesteś?
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Czw maja 07, 2020 19:57 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Duża mówi, że się wiercę jakbym robaki miała i sama nie wiem czy chce leżeć czy siedzieć.
Ale teraz to leżę na jej nogach. Mówi, że wyglądam jak rogal, ale nie do końca bo tylne łapcie to jak na baczność.
Chiko

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Czw maja 07, 2020 19:59 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Chikita pisze:Duża mówi, że się wiercę jakbym robaki miała i sama nie wiem czy chce leżeć czy siedzieć.
Ale teraz to leżę na jej nogach. Mówi, że wyglądam jak rogal, ale nie do końca bo tylne łapcie to jak na baczność.
Chiko

No, trudno, Chiko, jak zażyczyłaś sobie perły to musisz mieć zdjęcie "na siedząco" a nie na "rogala" :twisted:
Drops :D
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Czw maja 07, 2020 20:02 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:
Drops.

Nie chce mi się

Luśko, no co Ty??? Dla synka nie zaśpiewasz :placz:
Aaa, tak mi przyleciało do łepka, że Ciocia Bastet to nie tylko dziewczynek nam nie chce przysposobić ale żadnej krówki ani pingwinka nie miała :( . Może trzeba jej podesłać?

Trzeba, trzeba, najlepiej od razu cztery dziewczynki: dwie krówki i dwie pingwinki

MaryLux

Post » Czw maja 07, 2020 20:03 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Chikita pisze:Miau Lusia. Co u Cię ? Duża mi nie zrobiła jeszcze zdjęcia, bo była w pracy i wróciła zmęczona, a potem powiedziała, że chyba schudła tylko nie stad co trzeba. Nie wiem co to znaczy schudła, ale skoro ona lamentuje to to nie jest nic dobrego.
Chiko

A moja marudzi, że schudnąć nie może, więc nie schudnąć też pewnie jest źle?

MaryLux

Post » Czw maja 07, 2020 20:04 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

ewkkrem pisze:
Chiko

Chiko, ja podejrzewam, że to Ty nie chcesz siąść spokojnie, statecznie, dostojnie na dupce i dlatego Duża nie może porządnego zdjęcia zrobić :twisted: . Wiercipięta jesteś?
Drops.

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Post » Czw maja 07, 2020 20:05 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Chikita pisze:Duża mówi, że się wiercę jakbym robaki miała i sama nie wiem czy chce leżeć czy siedzieć.
Chiko

Dobry rogal nie jest zły

MaryLux

Post » Czw maja 07, 2020 20:05 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

ewkkrem pisze:
Chiko

No, trudno, Chiko, jak zażyczyłaś sobie perły to musisz mieć zdjęcie "na siedząco" a nie na "rogala" :twisted:
Drops :D

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

[poprzednia][następna]