Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 45 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 09, 2018 10:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewcia, bardzo mi przykro że masz takie małpy w pracy :(

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Sob cze 09, 2018 10:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:No cóż.Są ludzie, którzy nie nadają na konkretnie stanowiska, ale powinni mieć tego świadomość. A te dwie z tego co piszesz jej nie mają i wiecej z nich szkód niz pozytku.

Jednej palma odbiła jak awansowała a druga chce udowodnić ,że nie nadaje się do stania na stoisku.
W sumie i jednej i drugiej mi szkoda bo obie pogrążają się coraz bardziej i kręcą sobie bat na tyłek. Kierowniczka jest na wylocie bo wiem ,że szukają kogoś na jej miejsce . Jak była zwykłym kasjerem to fajnie się z nią pracowało a jak awansowała to tak jej aspiracje urosły ,że hej. Nie potrafi do końca ogarnąć biura nie wspomnę o tym ,że nie potrafi zarządzać ludźmi. Wydaje bezsensowne polecenia z którymi ja się nie zgadzam i ignoruję je , nie robi nic bo do wszystkiego wysługuje się innymi. Co kilka dni zmienia się u nas tzw. aktywna i pasywna sprzedaż czyli te produkty które kasjer proponuje przy kasie klientowi. Takie rzeczy powinien przygotować kierownik a nie zlecać szykowanie produktów pracownikowi. To samo jest ze zmianą planogramów to obowiązek kierowników. Kiedy są palety z towarem do rozłożenia kierownik rusza tyłek i rozkłada palety z pracownikiem a nie siedzi w biurze i się nudzi. Jedynie główny kierownik jest od tego zwolniony bo on ogarnia całe biuro i zarządza sklepem. Ona nie . Ona zachowuje się jak główny kierownik. Wszystkim wytyka błędy , wytyka co kto nie zrobił a tego nie widzi u siebie. Jak dostaje opieprz od głównego kierownika bo coś było nie zrobione to mówi ,że dostaje ochrzan za nas a za siebie to już nie.
A druga chce swoim postępowaniem udowodnić ,że na stoisko się nie nadaje. Jak pokarze ,że nic nie umie, nic nie wie i do niczego się nie nadaje to jej na stoisko nie będą stawiać a tu dupa tak dobrze nie ma.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob cze 09, 2018 10:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:Ewcia, bardzo mi przykro że masz takie małpy w pracy :(

Mnie też jest przykro bo to utwierdza mnie w przekonaniu ,że chcesz liczyć na kogoś licz na siebie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 09, 2018 11:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:nie potrafi zarządzać ludźmi.

Ktoś był, hm... bezmyślny, dając pani stanowisko. Ludzie latami uczą się zarządzania, tego nie można robić ot tak.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 09, 2018 11:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:
Ewa L. pisze:nie potrafi zarządzać ludźmi.

Ktoś był, hm... bezmyślny, dając pani stanowisko. Ludzie latami uczą się zarządzania, tego nie można robić ot tak.

To teraz tak trochę inaczej działa. Pracujesz w firmie. Robi się wolny wakat więc jeśli chcesz to aplikujesz w ramach tzw. awansu wewnętrznego , przyjmują cię bo masz doświadczenie w pracy w tej firmie. Idziesz na szkolenie na inny sklep albo wysyłają cię do innego miasta i tam się szkolisz ok 1 miesiąca. Później wracasz na konkretny sklep i utrwalasz wiadomości uzyskane na szkoleniu. Tylko jej nie do końca to idzie . Ona jest za głupia i za bardzo chce kombinować pod siebie tak by się nie narobić bo inni zrobią to za nią.Tak jak sama kiedyś powiedziała ,że ona nie po to awansowała żeby palety rozkładać bo ona ma ludzi od roboty.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 09, 2018 12:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Oby dzisiejszy dzień szybko mi zleciał z tą zgagą i zostaną mi tylko 4 dni pracy do urlopu.
Miłego dnia wszystkim.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 09, 2018 13:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob cze 09, 2018 17:52 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Nie wyobrażam sobie być takim kierownikiem, jakim jest ona.
Współczuję.
Ciężko się pracuje napewno
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie cze 10, 2018 11:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Takie tam sprzed chwilki. :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 10, 2018 11:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Kto ma piloty ten ma władzę :twisted:

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 10, 2018 11:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Odpływamy w obięcia Morfeusza :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 10, 2018 11:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Polciowe usteczka słodkie z czyhającym kiełkiem gotowym do użycia :twisted:

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 10, 2018 11:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moli25 pisze:Nie wyobrażam sobie być takim kierownikiem, jakim jest ona.
Współczuję.
Ciężko się pracuje napewno

Bo to jest przerost formy nad treścią. Wie niewiele więcej niż bardziej doświadczony sprzedawca a aspiracje ma jakby prezesem firmy została.
Bardzo ciężko i dlatego ciągle się stawiam i nie zgadzam z jej poleceniami gdy wydają mi się durne i sprzeczne z założeniem i polityką firmy.
Wydawanie podwładnemu bzdurnych poleceń albo sprzecznych z dobrem firmy to również rodzaj mobingu.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 10, 2018 11:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Niewinny różowy pyś, ale kiełek wystaje :lol:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie cze 10, 2018 16:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:Niewinny różowy pyś, ale kiełek wystaje :lol:

Obowiązkowo. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]