Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 30, 2016 20:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Mam jeszcze do was takie pytanko :
chciałam dziś zrobić zamówienie w zoo+ bo dziewczynkom kończy się suche. Zawsze korzystam z opcji 14 dniowego terminu płatności. Teraz gdy chciałam złożyć zamówienie wyświetla mi się takiej opcji płatności w ich sklepie nie ma. Ostatnią fakturę zapłaciłam w sobotę 27 maja i dziś już powinni kasę dostać .Do dziś można było do zamówienia dostać Wiskasa z łososiem i serem a Pola bardzo je lubi.
Nie wiecie co zoo+ odbiło ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon maja 30, 2016 20:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

też tak miałam, jeszcze nie zaksiegowali wpłaty,
sprawdź jutro, powinna juz ta płatność być dostępna, a pojutrze napewno, :D
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto maja 31, 2016 8:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:Mam jeszcze do was takie pytanko :
chciałam dziś zrobić zamówienie w zoo+ bo dziewczynkom kończy się suche. Zawsze korzystam z opcji 14 dniowego terminu płatności. Teraz gdy chciałam złożyć zamówienie wyświetla mi się takiej opcji płatności w ich sklepie nie ma. Ostatnią fakturę zapłaciłam w sobotę 27 maja i dziś już powinni kasę dostać .Do dziś można było do zamówienia dostać Wiskasa z łososiem i serem a Pola bardzo je lubi.
Nie wiecie co zoo+ odbiło ?

chyba jeszcze nie zaksięgowali, ja zapłaciłam poprzednią 25.05 , w niedzielę robiłam zamówienie z odroczoną płatnością, a dzisiaj czekamy na paczuszkę :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 31, 2016 13:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

FAQ – Najczęściej zadawane pytania
Kiedy zostanie dostarczone moje zamówienie?
Przesyłka zostanie dostarczona na terenie Polski w ciągu wskazanej poniżej liczby dni. Czas dostawy może się różnić w zależności od wybranej formy płatności, dostawcy oraz w związku z dniami wolnymi od pracy, świętami.

Zamówienie w 80% paczek jest
dostarczanych w ciągu Doręczenie najwcześniej
(dotyczy zamówień złożonych przed g. 14:00)
Poniedziałek 1 - 3 dni Następnego dnia
Wtorek 1 - 3 dni Następnego dnia
Środa 1 - 4 dni Następnego dnia
Czwartek 1 - 5 dni Następnego dnia
Piątek 3 - 5 dni Poniedziałek w kolejnym tygodniu
Sobota 3 - 4 dni Wtorek w kolejnym tygodniu
Niedziela 2 - 4 dni Wtorek w kolejnym tygodniu
Takie info odnośnie zamawiania.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 31, 2016 13:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Niestety dzisiaj też nie mogę zrobić zamówienia bo nadal mam zablokowaną opcję płatności. I Polci smaczki przepadły :(
Spróbuję jeszcze wieczorem.
Dzisiaj czuję się bardziej zmęczona po pracy niż wczoraj. Ale może to przez pogodę . Dziś wyszłam po 13 z pracy. Jak szłam zaczęło kropić a gdy doszłam do klatki lunęło na dobre. Po ponad godzinie padania z różną częstotliwością myślałam ,że się trochę ożywię a tu nic. Zaczęło mnie mulić na maksa i chyba muszę się zdrzemnąć.
Zgon mnie złapał totalnie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 31, 2016 14:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:Niestety dzisiaj też nie mogę zrobić zamówienia bo nadal mam zablokowaną opcję płatności. I Polci smaczki przepadły :(
Dzisiaj czuję się bardziej zmęczona po pracy niż wczoraj. Ale może to przez pogodę . Dziś wyszłam po 13 z pracy. Jak szłam zaczęło kropić a gdy doszłam do klatki lunęło na dobre. Po ponad godzinie padania z różną częstotliwością myślałam ,że się trochę ożywię a tu nic. Zaczęło mnie mulić na maksa i chyba muszę się zdrzemnąć.

robiłaś przelew w piątek czy w sobotę , bo napisałaś w sobotę 27, a ona była 28

u nas była okropna burza, jeszcze gorsza niż wczoraj :strach:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 31, 2016 15:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Niestety dzisiaj też nie mogę zrobić zamówienia bo nadal mam zablokowaną opcję płatności. I Polci smaczki przepadły :(

robiłaś przelew w piątek czy w sobotę , bo napisałaś w sobotę 27, a ona była 28

u nas była okropna burza, jeszcze gorsza niż wczoraj :strach:

Nie 27 maja bo wczoraj nawet sprawdzałam w banku kiedy przelew poszedł.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 31, 2016 18:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Z zooplusem niestety nie pomogę, ja kupuję w krakvecie i zwykle z opcją płatności przy odbiorze.

Skoro wróciłaś do pracy to wnioskuję, że ze zdrówkiem lepiej?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto maja 31, 2016 19:06 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

No a ja zamawiam w Zwierzakowie, też z płatnością przy odbiorze

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto maja 31, 2016 20:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MB&Ofelia pisze:Z zooplusem niestety nie pomogę, ja kupuję w krakvecie i zwykle z opcją płatności przy odbiorze.

Skoro wróciłaś do pracy to wnioskuję, że ze zdrówkiem lepiej?

Witaj! :)
Ja wolę opcję z 14 dniowym odroczeniem płatności z kilku powodów :
po pierwsze gdy z dostarczonym towarem jest coś nie tak i reklamuję go w zoo+ a oni zawsze uwzględniają reklamację to od razu odliczam sobie uwzględnioną kwotę i płacę fakturę pomniejszoną o tę kwotę,
po drugie czas realizacji zamówienia jest znacznie krótszy,
po trzecie nie mam problemu z dostawą bo nawet gdy nie ma mnie w domu kurier zostawia paczkę u sąsiadów .
Jeśli nie byłaby już opłacona miałabym problem z jej odebraniem bo sąsiedzi nie zawsze mają ok 200 zł pod ręką by opłacić mi paczkę poza tym mogliby nie być pewni czy oby na pewno tą paczkę chcę.

Co do zdrówka to powoli wraca choć jeszcze na 100% nie czuje się zdrowa bo kaszel nadal mnie męczy ale myślę że z czasem minie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 31, 2016 20:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MaryLux pisze:No a ja zamawiam w Zwierzakowie, też z płatnością przy odbiorze

A ja tak jak odpisałam Marlence a poza tym lubię zoo+
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 31, 2016 20:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Znów sprawdzałam i nadal mojej opcji brak :placz: :placz: :placz:
Napisałam do nich ale odpowiedzi też nie dostałam. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 31, 2016 20:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Obiecałam wam wczoraj parę fotek które dzisiaj wstawiam.

Okupantka kompa :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 31, 2016 20:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Nie pomagały ani prośby ani groźby :twisted:

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 31, 2016 20:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Pola była nieugięta.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]