Moderator: Estraven
Zooplus pisze:Karma dla kota Applaws w skrócie:
80% udziału białek
20% warzyw i naturalnych ekstraktów
<15% węglowodanów
Wysoki udział białka zwierzęcego
Bezzbożowa
Bez środków konserwujących i barwników
Bogata w cenne kwasy tłuszczowe Omega 3 & 6 dla zdrowej skóry i lśniącej sierści
Wyciąg z żurawiny zapobiega powstawaniu bakterii, wspierając pracę układu moczowego oraz trawiennego
Wyciąg z jukki znany za przeciwzapalne właściwości, pomaga utrzymać neutralną wartość pH
Zbalansowany stosunek wapnia do fosforu
Receptura opracowana przez lekarzy weterynarii
Hypoalergiczna
Aia pisze:Co do romantyzmu to ja uważam, że ważniejsza od niego jest umiejętność słuchania. Bo jeśli facet słucha, a kobieta potrafi przekazać, czego oczekuje, to i wtedy są te kolacje i kwiaty i trafione prezenty
PixieDixie pisze:Trafnie rozszyfrowalas mojego M
PixieDixie pisze:Posmak na pewno z antybiotyku....
PixieDixie pisze:Moze Tosia bedzie po prostu duzym kotem? Sa duze i mniejsze. Patrz na Moli czy Mojego Pixiora. Ktory pomimo ze jest kastrowanym kocurem wazy 4kg.
MaryLux pisze:Miaubry
), zgadywania się, fochania się, tylko walę prosto z mostu.Aia pisze:Z facetami, to jak z psychologami - kobiety (w drugim przypadku - ludzie) sądzą, że czytają oni w myślach.. Nie ma tak dobrze i tu i tu jednak potrzeba staromodnej komunikacji paszczowo-usznej Ja tam sama z siebie nie lubię "gierek" ("jak się nie domyślił i nie zapamiętał że spodobała mi się ta błyskotka, którą widzieliśmy pół roku temu i nie da mi jej na rocznicę, to się obrażę" NIE! ), zgadywania się, fochania się, tylko walę prosto z mostu.

ooo to mnie maz dzisiaj zabral na zakupy...
na wyprzedazy 

KatS pisze:To tak a propos karm, ja naprawdę polecam PoNa.
Czy mokre jest konieczne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości