szczurzy pęd do pieniędzy zamienia ludzi w roboty, u nas w Sylwestra Biedronki były czynne do 19
pewnie tam pracuję same roboty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:cześć Ewuniu![]()
![]()
szczurzy pęd do pieniędzy zamienia ludzi w roboty, u nas w Sylwestra Biedronki były czynne do 19
pewnie tam pracuję same robotyaby LUDZIE mogli zrobić zakupy
aannee99 pisze:Ludzie są postrzeleni,naprawdę... czy to problem wcześniej zakupy zrobić?![]()
aannee99 pisze:Ooo,te niedzielne spędzanie czasu przez rodziny z dziećmi w galeriach handlowych,to już taka zasadaChore,ale co poradzić..
Ojoj,Polunia..czemu tak ranisz Dużą swą?
aannee99 pisze:Ooo,te niedzielne spędzanie czasu przez rodziny z dziećmi w galeriach handlowych,to już taka zasadaChore,ale co poradzić..
Ale widzisz Aniu jak to jest - kiedyś młodzież umawiała się do kina, na spacer po parku, na lody czy ciacho do cukierni a teraz.....umawiają się do centrum handlowego.
Ojoj,Polunia..czemu tak ranisz Dużą swą?
Ewa L. pisze:A mnie znów pochlało to podłe kocisko zwane PolindąZe złości zawinęłam ją w koc i chyba się wystraszyła bo siedzi spokojnie a z pod kopca wystają jej tylko czubki łapek. Skąd się w niej ta podłość bierze
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A mnie znów pochlało to podłe kocisko zwane PolindąZe złości zawinęłam ją w koc i chyba się wystraszyła bo siedzi spokojnie a z pod kopca wystają jej tylko czubki łapek. Skąd się w niej ta podłość bierze
może się nudzi?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A mnie znów pochlało to podłe kocisko zwane PolindąZe złości zawinęłam ją w koc i chyba się wystraszyła bo siedzi spokojnie a z pod kopca wystają jej tylko czubki łapek. Skąd się w niej ta podłość bierze
może się nudzi?
To niech sobie myszki tresuje bo ma ich dużo i już będzie miała zajęcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 956 gości