♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 28, 2014 23:05 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

aannee99 pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kasiu, pisałam kiedyś o tym, że byłam z Wiki na zlocie Owczarków Niemieckich, w Radziszowie

A ja jeżdżę do Radziszowa na grób mojej babci :) I mój tata się tam urodził :) tzn. w Radziszowie, a nie na grobie :roll:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob lis 29, 2014 22:49 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Hej heeej Kasia, jak się macie? :mrgreen: jak w pracy? Mam nadzieję, że wszystko ok :ok:
Byłam dziś na kociarni i widziałam Twoją Anivię <3 ma chrupeczki od cioci, siedzi grzecznie w klatce i jest kochana.
A ja adoptowałam wirtualnie Ataturka <3
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob lis 29, 2014 23:08 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie lis 30, 2014 12:53 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Witamy się :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lis 30, 2014 14:59 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Hej Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

U nas wszystko gra :ok:
Podczytuję regularnie Wasze wątki, ale wolę sobie popisać na spokojnie ;)
Jutro zaczynam pierwszy oficjalny dzień w pracy :ok:

Troszkę bałam się o kocurki, że będą cały dzień same... ale o dziwo znakomicie się miewają i przesypiają :)
Potem jak przychodzę wieczorkiem to witają mnie od progu takie zaspane :ryk: Od razu jedzonko i sesja miziania :)
Teemcia sprawuje się super, nie ssie już mnie i nie siusia (nie zapeszam) ;)

Nowych zdjęć kocurków nie zrobiłam :oops:
Mam za to kilka mojej wirtualnej podopiecznej Anivci, to zaraz wrzucę :)

Milena_MK pisze:Oj tak, potwierdzam, że Kraków jest mocno zakorkowany. A już szczególnie w ostatnim półroczu, kiedy to zaczęli remontować drogi w praktycznie każdej dzielnicy. Ten, kto to tak skoordynował powinien dostać dyscyplinarkę, bo z planowania najmocniejszy nie jest. Rozkopali cały Kraków, a w większości odcinków nawet nic nie jest robione!!! I tak się to ciągnie miesiącami, a ludzie w korkach spędzają całe dnie... Echh...

Hej :1luvu:

Najgorzej jest popołudniu... w piątek wracałam prawie 2h... bo wszystko stało na Czarnowiejskiej, potem na kapelance i Ruczaju :(
No nic, trzeba się przyzwyczaić... :)

aannee99 pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kasiu, pisałam kiedyś o tym, że byłam z Wiki na zlocie Owczarków Niemieckich, w Radziszowie, o tutaj:

Obrazek

http://www.poland24h.pl/nocleg/EkoPens-51.html

W prawdzie w lecie, a nie w zimie, ale miejsce świetne :)

Ooo śliczne miejsce. Szczerze to nie widziałam tego domku.
Do Radziszowa mam 10 minutek autobusem, jadę zawsze przez Radziszów do rodziców :)

klaudiafj pisze::1luvu: Ukochaj kotki ode mnie :) I pieska :201461 :201461
Pozdrawiam :)

Dzięki Klauduś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados pisze:Pozdrawiamy tygrysia bandę :1luvu:

Hej Basieńko, dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Milena_MK pisze:
A ja jeżdżę do Radziszowa na grób mojej babci :) I mój tata się tam urodził :) tzn. w Radziszowie, a nie na grobie :roll:

:D

barbarados pisze:Zapraszamy
viewtopic.php?f=46&t=166241

Spóźnieni, ale zameldowani :ok:

vanesia1 pisze:Hej heeej Kasia, jak się macie? :mrgreen: jak w pracy? Mam nadzieję, że wszystko ok :ok:
Byłam dziś na kociarni i widziałam Twoją Anivię <3 ma chrupeczki od cioci, siedzi grzecznie w klatce i jest kochana.
A ja adoptowałam wirtualnie Ataturka <3

Hej Anuś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dobrze wszystko, tylko ja dalej zombiak :mrgreen:
Wczoraj odsypiałam pół dnia... muszę się przestawić na tryb pracujący ;)

ooo super, Ataturk to taki miziak kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Anivcię jadę odwiedzić w sobotę na pewno i pewnie zaglądnę w tygodniu po pracy :)
Też mam dla niej troszku niespodzianek i miseczkę :)
Cudowna z niej kotka... normalnie miłość od pierwszego kociego spojrzenia :mrgreen:

Annaa pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj pisze:Witamy się :)

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie lis 30, 2014 15:03 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

No a tu Anivia, jestem jej wirtualną mamą ;)

Obrazek Obrazek

I kocia w świątecznej sesji :)

Obrazek

W fundacji będziemy mieli akcję pisania listów kociaków do Mikołaja i zdjęcia w świątecznej oprawie :)
Zapraszam do oglądania fotek, będę dodawane na bieżąco :ok: ----> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164969&start=105
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie lis 30, 2014 16:22 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Rilla07 pisze:No a tu Anivia, jestem jej wirtualną mamą ;)

Obrazek Obrazek

Obrazek

W fundacji będziemy mieli akcję pisania listów kociaków do Mikołaja i zdjęcia w świątecznej oprawie :)
Zapraszam do oglądania fotek, będę dodawane na bieżąco :ok: ----> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164969&start=105

śliczna kicia, ni dziwię Ci się ,że się w niej zakochałaś :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lis 30, 2014 16:25 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

ja kupiłam Chatkowym kociakom zestaw piłeczek, były na bazarku organizowanym na ich rzecz, ale moje koty piłeczkami się nie bawią a Gucio ma na tyle , to niech bezdomniaczki mają prezent
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lis 30, 2014 17:29 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Rilla07 pisze:No a tu Anivia, jestem jej wirtualną mamą ;)

Obrazek Obrazek

Obrazek

o jaki słodziak :1luvu:
a ta świąteczna sesja to do listów do Mikołaja?

przypominam się nieśmiało :roll:
viewtopic.php?f=20&t=165872

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pon gru 01, 2014 11:34 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Hej Kasiu

Powodzenia w pracy <3
Piękna jest ta koteczka, naprawdę!! <3
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon gru 01, 2014 22:33 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Hej Kasiu :1luvu:
To super, że chłopaki nie sprawiają problemów :) i że Teemuś nie sika i oby tak już zostało :ok:
Z dojazdem do pracy to masz naprawdę kiepsko, to mnóstwo straconego czasu, ale przyzwyczaisz się.
Najważniejsze, że udało Ci się z tą pracą i jesteś zadowolona :D
Anivia śliczna :1luvu:
Pozdrawiam :D i ślę miziaki dla chłopaków :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto gru 02, 2014 8:32 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

:201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto gru 02, 2014 12:21 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Akcja "zrobić z Teemo tygrysa

Rilla07 pisze:I kocia w świątecznej sesji :)

Obrazek

Jeju ale słodko :)))
I jakie tam macie zajęcia fajne - pisanie listów:) Bardzo to ciekawe, piszesz jak o przedszkolu :)

Obrazek
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]