Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Ja to w ogóle jestem mistrzowsko asertywna. Pani zadzwoniła do mnie w środku urlopu na Sycylii ,że MUSI mieć badanie okresowe dla pracodawcy i koniecznie u mnie, bo koleżanki były i są zachwycone.
Na co ja ,że jestem na urlopie.
A pani ,że nie szkodzi, ona przyjedzie , bo MUSI u mnie , bo jej mówili itp...
Ale ja wyjechałam, nie ma mnie.
Nie szkodzi ona dojedzie, mam podać adres.
No to podałą: Via di Cosulare 16, Hotel Ambra, Marsala.
Pani radośnie: DOBRZE!!!
Się rozłączyła.
Za 10 minut zadzwoniła ponownie , nieco zła i skonsternowana.
"Ale to na SYCYLII!!"
No. Ale jak komuś zależy...
Neigh pisze:HA! Też tak mam........Ale ja wychowuję i i uczniów i rodziców. Po swojemu. Na pytanie czy sprawdziła pani klasówkę - odpowiadam "nie".
Aniada pisze:Neigh pisze:HA! Też tak mam........Ale ja wychowuję i i uczniów i rodziców. Po swojemu. Na pytanie czy sprawdziła pani klasówkę - odpowiadam "nie".
... "a jak mnie będziesz męczył, wpiszę ci ocenę po 13 dniach i 11 godzinach i 59 minutach, o 23.59.![]()
Mnie też, kurde, lubią. Skutkiem czego zostałam wybrana opiekunką samorządu. Cieszę się nieopisanie...
koteczekanusi pisze:Zajrzałam do książeczki - hodowla nieco dziwna - wygląda na to, ze szczepiła kota tylko raz i to w wieku 7 miesięcy. Czyli przed sterylką trzeba jeszcze będzie zaszczepić.
I wreszcie dowiedziałam się, jak ma oficjalnie na imię: Bella.
dalia pisze:koteczekanusi pisze:Zajrzałam do książeczki - hodowla nieco dziwna - wygląda na to, ze szczepiła kota tylko raz i to w wieku 7 miesięcy. Czyli przed sterylką trzeba jeszcze będzie zaszczepić.
I wreszcie dowiedziałam się, jak ma oficjalnie na imię: Bella.
hodowla całkiem młoda i niedoświadczona (co nie usprawiedliwia takiego szczepienia)
no i chyba ma złych mentorów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości