Koty trzy i my.... KOŃCZYMY.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 22, 2014 7:16 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

aaaaaa.....dziwne.....to forum...a fotki poogladam w kompie i pokomentuje bo teraz z tel podgladam. Rzucil mi sie na juz boski wyraz pietrusiowych slipek i cudna wnusia rozczochrana ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto kwi 22, 2014 8:06 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

no to jest nowe forum, trzeba się będzie przyzwyczaić

jabłonie to Twoje?

ładny mały rozczochraniec

u mnie bure ze skarpetami też jest Dużego
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto kwi 22, 2014 12:32 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

Super fotki babcia! :ok: Pietruszka jest taki cudny :1luvu: Ciekawe kiedy w końcu pokaże mi się w realu...

A ja sobie wstawię mojego Kicaja, chociaż Ty tę fotkę już widziałaś na fejsie, jednak kilka pań było tutaj zachwyconych moim pingwinkiem, więc zdjęcie dla nich :)

ObrazekP4160057 by ametystowaaa, on Flickr

ametystowaaa

Od: Sob lip 07, 2012 22:07

Post » Wto kwi 22, 2014 17:23 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

ametystowaaa pisze:Super fotki babcia! :ok: Pietruszka jest taki cudny :1luvu: Ciekawe kiedy w końcu pokaże mi się w realu...

A ja sobie wstawię mojego Kicaja, chociaż Ty tę fotkę już widziałaś na fejsie, jednak kilka pań było tutaj zachwyconych moim pingwinkiem, więc zdjęcie dla nich :)

ObrazekP4160057 by ametystowaaa, on Flickr

jakie śliczne skarpeteczki :1luvu:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto kwi 22, 2014 17:27 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

a ja sobie tak paczam :mrgreen:
Cudny skarpetkowiec :1luvu:
I hejka :kotek:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 22, 2014 19:26 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

focha szczelam normalnie :mrgreen: :mrgreen:

To ja pół dnia wczoraj foty przerzucałam, wgrywałam, a tu co 8O 8O
Myszolandia pisze:Cudny skarpetkowiec :1luvu:

Wielbicielka burasów podziwia skarpety pingwina :crying: I co z tego, ze prześliczne, ale nie mojego chowu :ryk: :ryk: :ryk:

Zuza, a jak Tobie się nowe forum podoba ? bo mnie to fcale, jak dłuzej posiedzę , to oczy mnie bolą, za gęsto, za ciasno :evil:

Mireczko - jabłonka to za płotem , w sumie bezpańska papierówka. Przychówek czasem adoptuję :mrgreen: :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto kwi 22, 2014 21:56 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

:ryk: ajtam,ajtam,nie marudaj :mrgreen: no szo ,piękne ma skarpetki a'la stopeczki ,czy coś tam źle gadam ? :mrgreen:
ALe ja to wiem,czyja to wina,ale nie pokażę palcem,bo CI monitor spsuję !!!!!! ZA MAUO ! burasków wstawiasz :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto kwi 22, 2014 22:02 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

Myszolandia pisze: ZA MAUO ! burasków wstawiasz :mrgreen:

8O 8O 8O 8O

A poprzednia stronę widziała , aaa??? toc tam około 20 fot burasów

izka53

Post » Wto kwi 22, 2014 22:03 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

MAUO :lol: 8)
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto kwi 22, 2014 22:13 Re: Koty trzy i my.... Justysia i Lila, czyli dziecko z kote

izka53 pisze:Jutro fotki zapodam , chyba jakaś wyszła, bo cyknęłam mnóstwo

Myszolandia pisze:tak czytam... i się zastanawiam ,kiedy i jakim cudem Ty moim zdjęcia zrobiłaś :ryk: i gdzie Misia kole Pietrusia spała :ryk:

łomatulu spac idę....Teraz zajarzyłąm...Bo pierwsze to było - kiedy ona się dokociła 8O 8O A dopiero potem , że wszak Ty masz dwunożnego i ślicznego Piotrusia :oops: :oops: :oops:

:oops: :oops: :oops: dzienkujen ♥ ♥ ♥
ale jajca :D to znak,że mamy sporo wspólnego,może jeszcze się co zgada 8) :piwa:

I teraz tak :

Pietruchę chcę jutro pod same drzwi,bo będę miała ciężki dzień w pracy i będę musiała utopić dzioba w Pietruszce i przyssać się do zmęconego kotecka
Misiak po 10 minutach topienia dzioba się wkurza (dzisiaj) :mrgreen:

Gucia nie tyle co ma nie braknąć,ale ma być na każdej jednej stronie :mrgreen: :ok:
Kiedyś jak go dorwę,to będzie taka słit focia jak z Dużym :mrgreen:

Słodka ,sexi Glizda jak jej do twarzy we w fiolecie :mrgreen:

A tego Kociaka bez kitków zacałuję kiedy
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto kwi 22, 2014 22:14 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

Myszolandia pisze:MAUO :lol: 8)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

w konkursie burasy takoz startują, oba dwa, ale każdy osobno

izka53

Post » Wto kwi 22, 2014 22:15 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

Moja buraska ogólnie to też była w planie,ale przez wszystkie zawirowania u mnie zapomniałam wysłać foty,a miałam już naszykowane :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto kwi 22, 2014 22:44 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

Więc tak
- Twojego Piotrusia tom se kiedyś na FB wyczaiła, jak sobie Marty koty zniewalał :ryk: :ryk:
- mojego Pietrusia nie dostarczę, albowiem pada aktualnie, a mokre futro do pyska strasznie sie klei, wobec czego w pracy niemowna bys była :mrgreen: :mrgreen:
- Gucia pieszczoszki toleruje tylko na własnych warunkach, co Duzy okupił juz uszkodzeniem rogówki
- na gliżdzie nie ma gdzie całować, ciałka za mało :mrgreen:
- mała bezkitkowa wszelkie hołdy przyjmuje bez ograniczeń / póki co, wszak w niej dopiero budzi sie własne JA
- Mycha Misseczką juz była, koronę swa zdobyła to i żal mniejszy :wink:

izka53

Post » Śro kwi 23, 2014 6:00 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

Byłam :) .
Guć jest najpiękniejszym buraniem świata :ok: .
Oczywiście po moim Antoszku i Alisiu :mrgreen: .
Ciotka go nieustannie kocha i podziwia :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro kwi 23, 2014 9:12 Re: Koty trzy i my.... zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia.....

Myszolandia pisze:MAUO :lol: 8)

potwierdzam

koty mają być często, rude też :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]