Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewissko pisze:Jakaś buteleczka też się znajdzie bo widziałam, że gustujesz.
Alienor pisze:Amciu - tuńczyk i mnóstwo kotów do zabawy i gonienia i przytulania. I ja bym ci umył i uczesał włoski, żebyś się sama nie musiała myć i przytuliłbym Cię i pobiegał i byśmy się mogli bawić że Ciel to nasz synek - wiesz: by biała długowłosa, ja czarny krótkowłosy a on czarnobiały i półdługowłosy. To co, przyjedziesz?
Justin
MB&Ofelia pisze:Amelciu, mam dużo tuńczyka! Ofelia ci nie zje - bo po tuńczyku pawiuje, więc będzie dużo dla ciebie! No chyba że Mała Czarna wyżre...
ciocia MB
ewissko pisze:AMECZKO to wszystko nic - u mnie wszystkiego dużo co tylko chcesz i nic z resztek wszystko prima sort.ewissko pisze:AMECZKO to wszystko nic - u mnie wszystkiego dużo co tylko chcesz i nic z resztek wszystko prima sort.
Rozrabiać można ile dusza zapragnie i nie ma Fio.
Jakaś buteleczka też się znajdzie bo widziałam, że gustujesz.
Jak nje masz poduej Fjony to jadem a inmnego kota nje masz?Coby mje łapom bijał?cairo pisze:ewissko pisze:Jakaś buteleczka też się znajdzie bo widziałam, że gustujesz.
Małoletnią kociczkę-gimnazjalistkę alkoholem kusić! Ciekawe co kotkins na to powie...
nazira pisze:OK, chyba jeszcze dobrze nie wstalam bo wzielam post o oddaniu Amelki na serio....
Ide napic sie kawy.
EDIT: Pamietasz MB jak pisalas, ze Ofelia innych kotow nie lubi i nie przyjmie innego ? hihi
alab108 pisze:A ja mam jamnika, Amciu co Ty na to?
kotkins pisze:alab108 pisze:A ja mam jamnika, Amciu co Ty na to?
Jak jamnkuff masz brudnych to do Ciebiem jadem Alab!!!Koffam jamnikufff!!!!!Jak masz tuńmczyka to jezdem Tfoja!Amelka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka, Tygrysiątko, zuza i 45 gości