Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 10, 2013 22:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

Amciu - tuńczyk i mnóstwo kotów do zabawy i gonienia i przytulania. I ja bym ci umył i uczesał włoski, żebyś się sama nie musiała myć i przytuliłbym Cię i pobiegał i byśmy się mogli bawić że Ciel to nasz synek - wiesz: by biała długowłosa, ja czarny krótkowłosy a on czarnobiały i półdługowłosy. To co, przyjedziesz?
Justin
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sty 10, 2013 22:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

AMECZKO to wszystko nic - u mnie wszystkiego dużo co tylko chcesz i nic z resztek wszystko prima sort.

Rozrabiać można ile dusza zapragnie i nie ma Fio.
Jakaś buteleczka też się znajdzie bo widziałam, że gustujesz.
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Czw sty 10, 2013 22:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

ewissko pisze:Jakaś buteleczka też się znajdzie bo widziałam, że gustujesz.

Małoletnią kociczkę-gimnazjalistkę alkoholem kusić! Ciekawe co kotkins na to powie...
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Czw sty 10, 2013 22:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

Alienor pisze:Amciu - tuńczyk i mnóstwo kotów do zabawy i gonienia i przytulania. I ja bym ci umył i uczesał włoski, żebyś się sama nie musiała myć i przytuliłbym Cię i pobiegał i byśmy się mogli bawić że Ciel to nasz synek - wiesz: by biała długowłosa, ja czarny krótkowłosy a on czarnobiały i półdługowłosy. To co, przyjedziesz?
Justin

Nje.Pszyslij mje Ciela.Ja siem nie myjem.Nje lubjem...powjedz Fjo ,ona lubja siem myjąć.
A.

MB&Ofelia pisze:Amelciu, mam dużo tuńczyka! Ofelia ci nie zje - bo po tuńczyku pawiuje, więc będzie dużo dla ciebie! No chyba że Mała Czarna wyżre...
ciocia MB

A wodem wew kanje masz?Bo ja lubjem bijać wodem!I pszywjozem Lełona bo ja go mam i on mje ganja.Mogem?
ewissko pisze:AMECZKO to wszystko nic - u mnie wszystkiego dużo co tylko chcesz i nic z resztek wszystko prima sort.
ewissko pisze:AMECZKO to wszystko nic - u mnie wszystkiego dużo co tylko chcesz i nic z resztek wszystko prima sort.

Rozrabiać można ile dusza zapragnie i nie ma Fio.
Jakaś buteleczka też się znajdzie bo widziałam, że gustujesz.

Jak nje masz poduej Fjony to jadem a inmnego kota nje masz?Coby mje łapom bijał?

cairo pisze:
ewissko pisze:Jakaś buteleczka też się znajdzie bo widziałam, że gustujesz.

Małoletnią kociczkę-gimnazjalistkę alkoholem kusić! Ciekawe co kotkins na to powie...

Kotkins powie,że na buteleczkę to tez przyjedzie.... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw sty 10, 2013 23:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

Dziewczyny czy któraś ma drapak Diogenes (walec z dziurami na koty i legowiskiem na górze) ??Jak się sprawdza???

kotkins

Post » Pt sty 11, 2013 8:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

Nie pomogę, ja mam na razie tylko malutki drapaczek, na którym Ofelia czasami poleży, z Mała Czarna mordowała przyczepioną do niego myszkę.

Małe Czarne diablątko zrobiło mi pobudkę 5 minut przed budzikiem :crying: ! Jak tak można! Spać mi się chce! A sąsiedzi chyba w końcu przyjdą ze skargą, bo koty urządziły sobie poranny jogging. Na zmianę - Ofelia galopem i Carmen galopkiem za nią, Carmen galopem i Ofelia truchcikiem za nią.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt sty 11, 2013 8:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

OK, chyba jeszcze dobrze nie wstalam bo wzielam post o oddaniu Amelki na serio....

Ide napic sie kawy.

EDIT: Pamietasz MB jak pisalas, ze Ofelia innych kotow nie lubi i nie przyjmie innego ? hihi

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22

Post » Pt sty 11, 2013 8:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

A ja mam jamnika, Amciu co Ty na to?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sty 11, 2013 8:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

nazira pisze:OK, chyba jeszcze dobrze nie wstalam bo wzielam post o oddaniu Amelki na serio....

Ide napic sie kawy.

EDIT: Pamietasz MB jak pisalas, ze Ofelia innych kotow nie lubi i nie przyjmie innego ? hihi

Pamiętam. Sama jestem w głębokim szoku. No ale na razie nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Jeszcze nie było łapoczynów. Ani zapasów. A kiedyś muszą przecież być. No i w weekend spróbuję iść na całość - znaczy łazienka otwarta 24h/dobę. Teraz zamykam małą na noc i jak wychodzę. Jeszcze się trochę boję. Ale dziś w nocy Mała Czarna wybierze sobie legowisko. Ciekawe gdzie będzie pusiać? Do łóżka chyba jej Ofelia nie wpuści...
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt sty 11, 2013 9:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

MB nie muszą być. Miałam tymczasa, gdzie owszem, były ganianki, było tulenie i wylizywanie łebków, ale przez całe 8 miesięcy jak u mnie siedział nie było łapoczynów i szamotań. Boniek miał jakieś 2-4 lata, Kotori 1,5 roku, Rukia jakieś 2. Czasem się zdarza, że na zasadzie uznania praw "przez zasiedzenie". Ale to rzadkość chyba jest.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pt sty 11, 2013 11:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

I co z tą kurą ? :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt sty 11, 2013 11:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

Amciu kochana, z chęcią podeślę Ciela. Ba, nawet go przywiozę. Nie będzie się ze mną bawił w gonienie i mordowanie :ok: :ok: :ok: To podawaj adres kochana i już wysyłam Dużą, skoro ci taki zwyklak jak ja nie odpowiada :( ;
Justin

Alienor

Post » Pt sty 11, 2013 11:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

alab108 pisze:A ja mam jamnika, Amciu co Ty na to?

Jak jamnkuff masz brudnych to do Ciebiem jadem Alab!!!Koffam jamnikufff!!!!!Jak masz tuńmczyka to jezdem Tfoja!Amelka

kotkins

Post » Pt sty 11, 2013 11:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

Amciu, a u moich rodziców są latacze za oknem! Duuuuużo lataczy!
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt sty 11, 2013 11:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą

kotkins pisze:
alab108 pisze:A ja mam jamnika, Amciu co Ty na to?

Jak jamnkuff masz brudnych to do Ciebiem jadem Alab!!!Koffam jamnikufff!!!!!Jak masz tuńmczyka to jezdem Tfoja!Amelka

Zakupię tuńmczyka dla Ciebie. Jak szaleć to szaleć będę prała dwie białe puchatki. Amciu ja mam jeszcze Twojom budkę, przyda się , co nie? I mam piwnicę z takim ładnym węgielkiem :ok: Twoja duża zna adres to przyjeżdżajcie. A tych latających za szybą też mam dużo, a jak ich nie zobaczysz to czasem za płotem są takie duże no , łosie, to te chyba zobaczysz :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]