Karolcia, a to nawet niezły pomysł jest . Albo Emilka razem z Kresią, albo ani- ani .
Gosiu, a Kreseczka to takie nic, które kocim mleczkiem karmiłam. Taki tymczasik niby...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Cześć, Reniusiu . Wszystko byłoby okej, tylko moja Emilka nie chce Kresi . Jeszcze mamy czas do drugiego, żeby ja przekonać, a jak nie, no to co, domku będziemy dla Kreseczki szukać... Chyba pójde do wyrka, zmeczona jestem koszmarnie. Pół nocy latam i wycieram sraczki i rzygi....w międzyczasie odciągam śpiki i wycieram nosy.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Małgosiu, na nowy rok i każdy kolejny życzę ci tego, co i sobie Mało nowych znalezisk, samych zdrowych zwierzaków, tobie i dziewczynkom dużo zdrowia i szczęścia. Niech ci się spełni wszystko, co zamarzysz. Nie ograniczaj się w marzeniach
Małgosiu, na Nowy Rok życzę Ci dużo optymizmu i wiary w lepsze jutro (bo zła passa musi minąć), znalezienia dobrej pracy, pomyślności, zdrowia dla Ciebie i podopiecznych oraz spełnienia marzeń i realizacji planów Będzie lepiej Musi być
Gosiu z córkami i z zięciami no i z footrami życzę Ci aby ten nowy rok był pełen radości, spełnienia marzeń żeby było w nim mało trosk, najlepiej wcale żeby footerka nie chorowały i żeby Twój wrzodek dawał o sobie znać jak najrzadziej