Ostatnie wyniki bardzo kiepskie - parametry wątrobowe znów poszybowały w kosmos, czerwonokrwinkowe słabe i kłopoty krążeniowo-oddechowe się ostatnio pogłębiły... Apetyt ma słabiutki do tego stopnia że od dwóch dni dokarmiam ją strzykawką

wiewiur pisze:Broszka pisze:Dzisiaj u nas piękna pogoda: mróz, biało, bezchmurne niebo i słońce, bez wiatru - piękne oblicze zimy
Biało?![]()
Nie wierzę, no nie wierzę...
Na przedwiośniu pokazywałaś zdjęcia pierwszych kwiatów, a ja oglądałam je, w międzyczasie zmiatając śnieg z balkonu. Później pisałaś, że pocisz się przy pracy "w obejściu", a ja czytałam otulając się szczelniej swetrem. Dopiero to uświadomiło mi, jak różna może być pogoda w ramach jednego kraju...
Ale na moim biegunie zimna nie ma jeszcze śniegu, a i temperatura dodatnia.
Na ostatnim zdjęciu Broszeczki widać w tle bardzo ładną nóżkę od czegoś. Czy to dzieło męża? jeśli tak - warto było czekać.
U nas nadal biało bo temperatura od piątku poniżej zera

Niestety fotki nie mogę zrobić bo rozładowały się akumulatorki w aparacie a ładowarka zaginęła w akcji przeprowadzkowej

Mieszkamy na pogórzu i u nas jest zawsze o kilka stopni zimniej niż np w Legnicy, gdzie byłam wczoraj i tam nadal ciepło i śniegu jeszcze nie widzieli a to tylko 50 km od nas

Ładna nóżka to faktycznie dzieło TZta

felin pisze:Jesuuuu, mam dość zgadywania na dziśNie mialam pojęcia jaki gniot językowy może wypuścić w świat szacowny Bosch z Siemensem
![]()
Kompletnie nie rozumiem niektórych fragmentów, choć - na oko - są po angielsku
Żeby tak choć obok zostawili wersją oryginalną, a tu kicha
![]()
Do kominka dostaliśmy instrukcję wyłącznie po rosyjsku

Włoski producent najwyraźniej uznał że żadna różnica polski czy rosyjski

Kiedyś znałam dość biegle a teraz napociłam się strasznie próbując cokolwiek zrozumieć