Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rudy kociak pisze:Oj niedobra Duża i niewdzięcznica tyle protein kotkowi uciekło
anka13 pisze:Oj chyba nie ma czego Kropeczce zazdrościć
AnnAArczyK pisze:anka13 pisze:Oj chyba nie ma czego Kropeczce zazdrościć
Też tak myślę![]()
Kacper sobie nie pozwala,gdy tylko mały dobiega do niego, kocisko od razu zaczyna furczeć i podnosi łapę do bicia...dzisiaj psio zarobiło...z zaskoczenia...mocno się zdziwił...nawet nie zdążył zapłakać
Ale to Kacperka mi żaldo tej pory ten spokojny, niewadzący nikomu kocio miał święty spokój, teraz musi być czujny
AnnAArczyK pisze:No i przeżyłam ostatnią wizytę u dentysty...wróciłam zadowolona z nowym zębem, jest bardzo ładny![]()
No i wieczór zastał moje dziewczyny na siedzeniu w oknie w oczekiwaniu na adoratorów...
Kropka już w domku...Lunka jeszcze miała nadzieję...![]()
Niestety, ciągle odwiedzają nas oba kocurki... wiemy już czyje łone...szkoda tylko, że znaczą nam teren![]()
Pan Kacper dopadł Młodego...
A Młody dopadł Kropeczkę...
Tylko, że Kropeczka pozwoliła sobie na zabawę z psią...a Kacper nie...
Zabawa wyglądała tak, mały siedział na kocie, i szarpał za sierść, starannie szarpał tak po jednym kłaczku...Kropka to przeżyła, nawet nie miała ochoty na ucieczkę i nie protestowała...
Ona jest naprawdę wspaniała...Kochana i cierpliwa...
puszatek pisze:zaglądam............................................................................tęsknota zostanie na zawsze
jasia0245 pisze:Witam po mini urlopie. Ooo jest nowy jamniur.![]()
![]()
![]()
![]()
http://wstaw.org/m/2012/09/20/P9150546.JPG Jesienny Bałtyk, chociaż jeszcze troszkę lata mamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 51 gości