Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:A ja nie mogę patrzeć na te kobietę. Wkurza mnie jej sposób bycia i traktowania ludzi. Swoich pracowników tez tak poniża.
johaśka pisze:Gosia ja też.....
i się zastanawiam jak ona tą zupę cebulową będzie robiła bo uwielbiam i robie po swojemu... ale może się człowiek coś nauczy od niej....
tak jak kiedys podejrzałam tatara z matjasów
EVA2406 pisze:A ja nie mogę patrzeć na te kobietę. Wkurza mnie jej sposób bycia i traktowania ludzi. Swoich pracowników tez tak poniża.
mamaGiny pisze:najlepsze pierogi i tak są wg przepisu ErinGesslerowa niech się schowa !
vip0 pisze:mamaGiny pisze:najlepsze pierogi i tak są wg przepisu ErinGesslerowa niech się schowa !
Małgoś, a zrobisz?
To sie wproszę.
vip0 pisze:mamaGiny pisze:najlepsze pierogi i tak są wg przepisu ErinGesslerowa niech się schowa !
Małgoś, a zrobisz?
To sie wproszę.
johaśka pisze:ja ją oglądam ze względu na pomysły i przepisy
tatar taki sobie.... może być
a cebulową robię szybko: duszę cebulę na maśle z czosnkiem, papryką słodką, przyprawami wg gustu...ale czosnek i papryka obowiązkowo
potem ją miksuję i dodaję rosół...albo taki ktory mam (zostal z dnia poprzedniego albo zamrożony bo takowy też mam) albo najnormalniej z kostki robie.... wlewam do wielkich filiżanek,posypuję serem i do mikrofali na moment zeby sie ser rozpuścił....
zero grzanek bo grzanek nie lubię...ale i tak zupa syta jak diabli bo sera daje duzo
Gosiu schudła ostatnio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Silverblue, włóczka i 346 gości