Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 17, 2012 21:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

A ja nie mogę patrzeć na te kobietę. Wkurza mnie jej sposób bycia i traktowania ludzi. Swoich pracowników tez tak poniża.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Czw maja 17, 2012 21:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

I w ten oto sposób zostało Ci miau..... :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw maja 17, 2012 21:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

EVA2406 pisze:A ja nie mogę patrzeć na te kobietę. Wkurza mnie jej sposób bycia i traktowania ludzi. Swoich pracowników tez tak poniża.

Ja też nie mogę patrzeć na babę.Ostatnio ktoś się po niej słusznie przejechał.W knajpie miała zupełnie inne ceny niż na stronie internetowej...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw maja 17, 2012 21:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

johaśka pisze:Gosia ja też.....
i się zastanawiam jak ona tą zupę cebulową będzie robiła bo uwielbiam i robie po swojemu... ale może się człowiek coś nauczy od niej.... ;)
tak jak kiedys podejrzałam tatara z matjasów ;)

Czytałam o tym tatarze, ale nigdy nie odważyłam się zrobić.......dobre?
Jeśli tak, to daj przepis :)
A jak robisz cebulową?
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

hahahaha ale wole Gesslerową jak "mięsnego jeża" :ryk: a oni się dziwią, że ludzie abonamentu nie płacą
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw maja 17, 2012 21:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

EVA2406 pisze:A ja nie mogę patrzeć na te kobietę. Wkurza mnie jej sposób bycia i traktowania ludzi. Swoich pracowników tez tak poniża.

No dokładnie....swoim pracownikom to podobno nawet nie płaci....
Gwiazda telewizyjna, psiamać! :evil:
Jest niemila, niekulturalna, wulgarna...nieudolne naśladownictwo Gordona Ramsay'a.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw maja 17, 2012 21:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Nie znoszę baby takoż. FUJ.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw maja 17, 2012 21:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

najlepsze pierogi i tak są wg przepisu Erin :) Gesslerowa niech się schowa !
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw maja 17, 2012 21:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Ubrana wiecznie w bezkształtne worki różniące się tylko kolorami.
Małe oczka w tłustej twarzy.
Usteczka w ciup.
No i te nieuczesane kudły fruwające w restauracyjnych kuchniach.
Ulżyłam sobie, a co! :twisted:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw maja 17, 2012 21:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

mamaGiny pisze:najlepsze pierogi i tak są wg przepisu Erin :) Gesslerowa niech się schowa !

Małgoś, a zrobisz?
To sie wproszę :mrgreen: .

vip

Post » Czw maja 17, 2012 21:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

ja ją oglądam ze względu na pomysły i przepisy ;)
tatar taki sobie.... może być ;)

a cebulową robię szybko: duszę cebulę na maśle z czosnkiem, papryką słodką, przyprawami wg gustu...ale czosnek i papryka obowiązkowo :)
potem ją miksuję i dodaję rosół...albo taki ktory mam (zostal z dnia poprzedniego albo zamrożony bo takowy też mam) albo najnormalniej z kostki robie.... wlewam do wielkich filiżanek,posypuję serem i do mikrofali na moment zeby sie ser rozpuścił....
zero grzanek bo grzanek nie lubię...ale i tak zupa syta jak diabli bo sera daje duzo ;)

Gosiu schudła ostatnio ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw maja 17, 2012 21:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:
mamaGiny pisze:najlepsze pierogi i tak są wg przepisu Erin :) Gesslerowa niech się schowa !

Małgoś, a zrobisz?

a pewnie że robię !
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw maja 17, 2012 21:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:

Małgoś, a zrobisz?

i ja tez się wproszę bo lubię pierogi....

aaaaaaa Gosia na Faradaya jest nowa pierogarnia.... musze przetestować... :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw maja 17, 2012 21:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

johaśka pisze:ja ją oglądam ze względu na pomysły i przepisy ;)
tatar taki sobie.... może być ;)

a cebulową robię szybko: duszę cebulę na maśle z czosnkiem, papryką słodką, przyprawami wg gustu...ale czosnek i papryka obowiązkowo :)
potem ją miksuję i dodaję rosół...albo taki ktory mam (zostal z dnia poprzedniego albo zamrożony bo takowy też mam) albo najnormalniej z kostki robie.... wlewam do wielkich filiżanek,posypuję serem i do mikrofali na moment zeby sie ser rozpuścił....
zero grzanek bo grzanek nie lubię...ale i tak zupa syta jak diabli bo sera daje duzo ;)

Gosiu schudła ostatnio ;)

To ja podobnie robię, tylko bez papryki :D .
Asia, może i schudła, ale dalej jest bezpciowa :mrgreen: .
No jest pierogarnia, widzialam, jak podążałam na rynek.
Ale nie wchodziłam, bo bym sobie nie odmówiła chyba :oops: .

vip

Post » Czw maja 17, 2012 21:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

zapraszam;-) ostatnio próbowałyśmy różne "wsady" ~zrobimy pierogowego grilla
ObrazekObrazek

mamaGiny

[poprzednia][następna]