Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 31, 2012 20:16 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:
kamari pisze:
Karolek(ona) pisze:
kamari pisze:Ja sobie jeszcze przed chwilą odsypiałam wczorajsze ekscesy, ale zadzwonił telefon :twisted:

ja sobie nie moge odsypiac w dzien bo bym pewnie domu nie poznala po przebudzeniu

To może dobrze? Zmiany w życiu potrafią zdziałać cuda :mrgreen: :ok:

albo przyspożyć o zawał serca

Wierzę w to, ze nic się nie dzieje bez przyczyny. Nawet złe rzeczy mają swój sens, tylko trzeba czasu, żeby je zrozumieć. Nie rozumiem tego, ale patrząc wstecz widzę, że kazde przezycie czemuś służyło. Czemuś lepszemu :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob mar 31, 2012 21:34 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie kwi 01, 2012 7:31 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Bry dzionek Karolka i koteczki :D Miłej niedzieli życzę :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie kwi 01, 2012 8:24 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Bry.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 01, 2012 8:26 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Dzień dobry w niedzielę, która wcale piękna nie jest :roll: Idziecie dziś na obiad do babci? :wink:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Nie kwi 01, 2012 8:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kamari pisze:
Karolek(ona) pisze:
kamari pisze:
Karolek(ona) pisze:
kamari pisze:Ja sobie jeszcze przed chwilą odsypiałam wczorajsze ekscesy, ale zadzwonił telefon :twisted:

ja sobie nie moge odsypiac w dzien bo bym pewnie domu nie poznala po przebudzeniu

To może dobrze? Zmiany w życiu potrafią zdziałać cuda :mrgreen: :ok:

albo przyspożyć o zawał serca

Wierzę w to, ze nic się nie dzieje bez przyczyny. Nawet złe rzeczy mają swój sens, tylko trzeba czasu, żeby je zrozumieć. Nie rozumiem tego, ale patrząc wstecz widzę, że kazde przezycie czemuś służyło. Czemuś lepszemu :ok:

no to u mnie jeszcze nic dobrgo sie nie stalo a jak ma pokryc wszystkie zlo to kurde chyba w totka wygram
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie kwi 01, 2012 8:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kocurzyca41 pisze:Obrazek

dobranocka
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

bulba pisze:Bry dzionek Karolka i koteczki :D Miłej niedzieli życzę :D

grasias :D
doberek

Karolek(ona)

Post » Nie kwi 01, 2012 8:29 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kalair pisze:Bry.

pry :ryk:

Karolek(ona)

Post » Nie kwi 01, 2012 8:30 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

joszko89 pisze:Dzień dobry w niedzielę, która wcale piękna nie jest :roll: Idziecie dziś na obiad do babci? :wink:

u nas zadengo sniegu nie ma, nic nie pada i nie wiem czy wieje bo nie bylam na dworze
Moja mama ma grype żołądkową i młodego tez cos goniło więc raczej w domu zostaniemy, a do mojej babci ewentualnie sie zastanowie, może po obeidze skoczymy, zależy jaki wiatr jest i czy Filipowi przeszło

Karolek(ona)

Post » Nie kwi 01, 2012 9:10 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Hejka :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie kwi 01, 2012 9:23 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Erin pisze:Hejka :1luvu:

helo

a mówia nie chwal dnia przed zachodem słońca
własnie sypie śnieg :twisted:

Karolek(ona)

Post » Nie kwi 01, 2012 9:35 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolka, u nas sypie od wczoraj, miałam nadzieję, że to prymaaprylisowa pogoda, ale coś wcale się na lepszą nie zanosi.
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Nie kwi 01, 2012 9:38 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

U nas też wczoraj sypało, nawet gradem walnęło :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie kwi 01, 2012 9:54 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

ewka63 pisze:Karolka, u nas sypie od wczoraj, miałam nadzieję, że to prymaaprylisowa pogoda, ale coś wcale się na lepszą nie zanosi.

u mnie juz nie sypie

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]